Life&style

Terasa s najljepšim pogledom u Zagrebu: otkrili smo novo mjesto za ispijanje kave ili brunch

Zagreb u proljeće živi punim plućima. Terase kafića diljem grada su prepune i uvijek se traži stol više. I dok većina nas već ima neke svoja mjesta na kojima obožavamo ispijati kavu, volimo otkriti i posjetiti neko novo mjesto. Još ako usto ima dobru kavu i dobar pogled - ne može bolje! Na našu sreću, nedavno se u Zagrebu otvorila nova terasa koja je idealna za proljetno ispijanje kave na suncu.

Riječ je o terasi novootvorenog Boutique hotela HOH u centru Zagreba. S HOH Terrace Bar se pruža prekrasan pogled na grad, a uređenje nas podsjeća na skrivene talijanske terase. S ciglasto crvenim pločicama na podu i bež žičanim stolovima i stolicama te mnogo zelenila, terasa HOH bara ne djeluje kao da se nalazi u Zagrebu. Sve dok ne podignete pogled i ne vidite zagrebačke krovove i katedralu imate osjećaj kao da ste otputovali iz grada na odmor. No, ni ostanak u gradu nije loš iz ove perspektive.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🐼 (@helenazubak)

Uz kavu, HOH  bar Boutique hotela u ponudi ima i koktele, doručak te specijalitet vikenda -  HoH brunch 'Kod M. J. Zagorke'. Brunch se održava od petka do nedjelje, od 12 do 15 sati na terasi bara. HOH Boutique hotel i ova slatka terasa nalaze se na adresi Jurjevska ulica 4 i svatko može doći popiti kavu ili koktel. HOH Terrace Bar je otvoren svakoga dana od 10 do 18 sati. Mi ćemo sigurno postati stalni posjetitelji.

Možda vas zanima Vraća nam se Mali Zagreb: Rubovi zagrebačkih pločnika bit će zabavniji nego ikada Rubrika Life&style Life&style
Photo: Airbnb

Komentari 0