Life&style

Tata je odbio čuvati vlastito dijete dok je mama na putu - evo što su mu svi poručili

  • Čuvati nečije dijete smatra se uslugom, a što kada roditelj odbije čuvati vlastito dijete?
  • Upravo je to napravio jedan tata kad je svojoj supruzi rekao da neće čuvati njihovu kćerku dok je ona na putu
  • Požalio se na Redditu, a evo što su mu drugi korisnici poručili

Jedan se tata našao na meti kritika nakon što je odbio pričuvati vlastitu 4-godišnju kćer dok je njegova supruga na putu, točnije, na odmoru.

Ipak, on ima svoje objašnjenje koje je podijelio na društvenoj platformi Reddit. Svojoj je supruzi kupio dvije karte za rođendan kako bi zajedno s njihovom kćerkom otišla u Italiju svojoj baki.

No, mama je rekla da bi radije išla sama kako bi se tijekom puta odmorila od djece, budući da je s njima kod kuće cijelo vrijeme i nije u radnom odnosu. No ovaj je tata zaključio kako to uopće nije u redu, jer, kako je rekao, nema šanse da će putovati u Italiju bez djeteta! Ipak, korisnici Reddita poručili su mu neka odraste.

Ogorčena majka: "Suprug je odbio uzeti slobodne dane kako bi bio uz bolesnog sina pod izlikom da je naš sin moja briga" Možda vas zanima "Suprug je odbio uzeti slobodne dane kako bi bio uz bolesnog sina pod izlikom da je naš sin moja briga" Rubrika Life&style Life&style

"Volim svoju kćer, ali doista je ne želim čuvati cijeli tjedan", napisao je i upitao korisnike je li u krivu što je to rekao supruzi.
"Rekao sam joj da je to baš nezgodno, jer ne može naša kći ostati sa mnom. Imam posla i ne želim čuvati našu kćer cijeli tjedan", požalio se tata.

Možda vas zanima Žena se jako naljutila na svoju šogoricu jer joj je ova naplatila čuvanje djece. Ima li pravo? Rubrika Life&style Life&style

Predložio je supruzi da nađu nekoga drugoga tko će se brinuti za njihovu kćer u tom razdoblju, no nije znao postupiti dalje jer nemaju nikoga bliskoga tko bi u tu ulogu za njih uskočio. "Pa nije to čuvanje nečijeg djeteta, nego vlastitog", zaključio je jedan korisnik, a drugi su se s njim složili. "Ti si roditelj. Dijete je tvoje. Nije to čuvanje, to znači biti odgovoran roditelj. Daj odrasti!", poručili su mu.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

"Nije to ništa tako neobično samo zato što to inače čini tvoja žena", "To si potpisao na 24/7, 365 dana u godini od trenutka kad se tvoja kći rodila", "To je tvoj posao, tvoj najvažniji posao", glasili su još neki od komentara.
 

Photo: Pixsell/Newscom

Komentari 0