Life&style

Tako udobni i tako dobro izgledaju: Iz ovih 5 komada se nećemo skidati ovog proljeća

  • Modni trend koji spaja sportske i casual komade, tzv. athleisure, još uvijek je na tronu popularnosti
  • Napravljena od udobnih materijala, ovo je odjeća u kojoj se možemo opustiti u šetnji ili se osjećati ugodno prilikom rada od kuće
  • Izdvojili smo nekoliko preudobnih komada iz kojih se nećeš željeti skidati ovog proljeća

Modni trend koji spaja sportske i casual komade, tzv. athleisure, još uvijek je na tronu popularnosti. Udobnost prije svega. Iako smo se nadali malo drugačijem početku 2021. godine, čini se da smo i u njoj naslijedili navike iz 2020. Još uvijek ne razmišljamo o visokim potpeticama, haljinicama i make upu, već o udobnim komadima za online predavanja, kućne urede i šetnje po prirodi ili kave na terasi.
A znamo gdje ćemo ih sigurno pronaći. adidas Originals je već godinama sinonim za athleisure dok još nitko o tom trendu nije govorio. Izdvojili smo nekoliko preudobnih komada iz kojih se nećeš željeti skidati ovog proljeća: 

1. Šuškave trenirke

 | Autor: Adidas Adidas

Sportski brendovi u svoje kolekcije posljednjih sezona vraćaju šuškave modele koje smo obožavali nositi u devedesetima. I sjajno izgledaju! adidas Originals model u crvenoj boji će super izgledati u različitim kombinacijama i svaku će dodatno podići. Podsjetimo da trenirke ovih dana nosimo i na sakoe i na hoodice. 

 

2. Široke hlače

 | Autor: ADIDAS ADIDAS

Široki modeli traperica i hlača preplavili su izloge i web shopove poznatih high street brendova, pa u tome izuzetak nisu niti sportski brendovi. Široka trenirka je onaj model koji možeš kombinirati na sandale s visokom potpeticom ako si među onim hrabrijima, ali ako si ziherašica, biraj tenisice. S ovim modelom ćeš se istaknuti u masi.  

3. Sportske pamučne haljine

 | Autor: ADIDAS ADIDAS

Iako nam haljine posljednjih godinu dana nisu baš prioritet u šopingu, ovakav udoban, pamučni model je dobar izbor. Ne zahtijeva, ali podnosi, visoku potpeticu, no u kombinaciji s udobnim tenisicama je to komad odjeće koji ćeš obožavati ovog proljeća.
 

4. Cropped Tshirt

 | Autor: ADIDAS ADIDAS

Zajedno s povratkom visokog struka, vratili su nam se i croppani gornji dijelovi. Već sezonama svi poznati brendovi vole kraće topove, ali i kraće Tshirte, hoodice, košulje, pulovere, jaknice i sakoe. Mahom su dužine iznad struka. Na hlače, trenirku ili suknju visokog struka će super izgledati kraći gornji dio poput ovoga

 

5. Udobne i jako stylish ZX 2K Pure tenisice

 | Autor: ADIDAS ADIDAS

adidas Originals nedavno je predstavio najnoviju verziju legendarne franšize – ZX 2K Pure. Od prvog dana adidas ZX serija tenisica je poznata po nekonvencionalnim i naprednim inovacijama. Tajna njihove popularnosti leži u najnovijoj tehnologiji i vrhunskom dizajnu i zato je ta adidasova serija već sezonama omiljena mladim kreativcima sa stilom, a ovaj model obožava i Lana Jurčević.

Photo: ADIDAS

Komentari 0