Life&style

Tajnu Putinovu kći zasuli su kritikama na Instagramu: "Sjediš li u bunkeru poput štakora?"

  • Elizaveta Krivonogih, poznata i kao Luiza Rozova, navodno je jedna od nikad priznate djece ruskog predsjednika Vladimira Putina
  • Putin ju je dobio u vezi s nekadašnjom čistačicom Svetlanom Krivonogih, a današnjom milijunašicom
  • Elizaveta na društvenim mrežama krije svoje lice, ali ne krije bogatstvo i luksuz u kojem živi. Posljednjih dana dobiva mnoštvo negativnih i prijetećih komentara 

Ovih dana puno se piše i o obitelji Vladimira Putina. O trenutno najomraženijoj osobi na svijetu, ruskom predsjedniku, zna se da službeno ima dvije kćeri Mariju i Katerinu iz braka s bivšom ženom Ljudmilom Aleksandrovnom. Međutim, koliko Putin zapravo ima djece malo tko zna, ali nagađa se da ih je najmanje četvero.

Jedna od njh je i 18-godišnja Elizaveta Krivonogih, na Instagramu poznata pod imenom Luiza Rozova, koju je navodno dobio u vezi s nekadašnjom čistačicom Svetlanom Krivonogih, a današnjom milijunašicom i suvlasnicom najveće ruske banke. Prema ruskom mediju Proekt, ova veza je započela dok je Putin još bio u braku s Ludmilom. Ljubavnica je, navodno, podigla veliku prašinu te je nakon afere postala milijunašica čije se bogatstvo danas procjenjuje na više od 100 milijuna dolara.

Možda vas zanima Koje svjetske zvijezde su osudile ruski napad na Ukrajinu, a tko se oglasio od naših Rubrika Stars Stars

Putin je čovjek koji nikada javno nije govorio ni o svojoj ženi, a kamo li ljubavnicama, te iako ne postoji službena potvrda da mu je Elizaveta kći, mnogima je njihova sličnost dovoljan dokaz. Čak je i softver za prepoznavanje lica pokazao da je sličnost između Putina i mlade Elizavete veća od 70 posto. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)

I dok njena majka pokušava izbjegavati javnost, Luiza je prilično aktivna na Instagramu gdje svima pokazuje bogatstvo u kojemu uživa. Zanimljivo, objavljuje fotografije sebe na kojima se ne vidi lice, a kada je ono u kadru, prekriva ga mobitelom ili velikim naočalama te se nigdje ne vidi njeno cijelo lice.

Evo kako pomoći Ukrajini: Donacijama putem ovih organizacija i ti možeš pružiti pomoć i podršku

Otkako su se pojavile glasine da je ona Putinova kći na Instagramu je prikupila preko 81 tisuću pratitelja, a ovih dana zasule su je uvredljive poruke sa svih strana. Njena posljednja objava je iz listopada prošle godine, a na fotografiji je stopalo koje viri ispod pokrivača i laptop američkog brenda Apple. Ispod fotografije piše "Slava Ukrajini". Ova objava, kao i mnoge druge izazvale su bijes i negativne komentare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)

'Sjediš li u bunkeru poput štakora?", "Ideš li u rat?", "Kako te nije sram trošiti krvavi novac!?", "Reci tatici da se pridruži svom prijatelju u paklu.", "Jedeš po finim restoranima dok ti otac ubija djecu u Ukrajini.", "Nestani s lica zemlje...", samo su neki od vrlo uvredljivih, ali i prijetećih komentara. 

U moru negativnih komentara prema Putinovoj tajnoj kćeri, našli su se i oni koji su je branili, ističući kako ona nema veze s postupcima svoga oca.  "Ne osuđuj je... nije ona kriva, " "Ne može učiniti ništa što ima ludog oca," “Ma daj dečki, ona je samo osoba. Ona nije ništa kriva.”

Photo: screenshot instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Putin i kceri uzivaju narod rusije pati.