Life&style

Tajne prednosti tvog horoskopskog znaka

Svi mi imamo određene ljude u našim životima koje volimo zbog njihovih sasvim osobitih karakteristika…

I mi same smo određene različitim osobinama i značajkama – koje nas čine manje ili više osobitima. Međutim, ponekad, nažalost, zaboravljamo na naše prednosti, jer smo stalno zauzete našim slabostima. Dosta je s time! Ove prednosti ima tvoj horoskopski znak. Prepoznaješ li ih? 

Ovan 

Ovaj vatreni znak doslovno gori od strasti. Njegov direktan i munjevit način ponašanja brzo ga dovede do cilja. Premda se smatra neopreznim, njegova sklonost riziku spada među njegove prednosti i vrline. 

Bik 

On je najoprezniji od svih znakova. Njegovo mirno i staloženo biće čini ga definitivno važnom osobom u svom okruženju. Čak i kad toga nije svjestan, Bik djeluje kao visoka stijena usred požara za ljude oko  sebe – i to ga čini ekstremno osobitom osobom. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Blizanci 

Velika prednost je biti Blizanac ili prijatelj od Blizanca: nikad im nije dosadno. Uz to, ima iznimne vještine komunikacije te ga interesira puno toga. On je pravi zabavljač među horoskopskim znakovima. 

Rak

Vodeni znak definitivno je najbolja opcija za provođenje kišne večeri na kauču. On je „najdomaćinskiji“ horoskopski znak od svih – i jako dobro sluša. 

Lav 

On zna tu i tamo živcirati svojim hvalisanjem. Međutim, taj vatreni znak slovi kao jedan od najdarežljivijih. Ako si u nevolji, sigurno možeš računati na njega. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Djevica 

Djevica ima poslovni potencijal i često se bavi uspješnim biznisom. Njena ambicioznost i inteligencija čini je rođenom pobjednicom.

Vaga

Vaga se odlikuje diplomatskim i prijateljskim karakternim osobinama. Uživa u lijepim stvarima. Ta kombinacija vodi do toga da je savršena za pomiriti ljude. 

Škorpion

Škorpion slovi kao samovoljni indvidualac. Njegova najjača osobina? Lojalnost. Dakle, ako imaš Škorpiona pored sebe, sigurno te neće brzo ostaviti. 

Strijelac 

On je najveći optimist među horoskopskim znakovima. Njegova otvorenost i tolerancija pomažu mu da napravi stvari koje se drugima čine nemogućima. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Jarac 

Jarac je realist. On je vrlo ambiciozan na poslu i rado štedi. To ga čini vrlo ustrajnim te može svladati neke životne prepreke lakše od drugih horoskopskih znakova. 

Vodenjak 

Taj kreativan i originalan horoskopski znak često dobije titulu luđaka, ali upravo ga to čini jedinstvenim. Sa svojim otkvačenim idejama uvijek je vrlo zanimljiv. 

Ribe

Ribe su vrlo intuitivne. To drugima može djelovati čudno – jer kao da mogu točno predvidjeti neke događaje. Pri tome nisu nimalo napadne, nego su vrlo senzibilne. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • daniela77

    Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com