Life&style
Svjetska senzacija Cirque du Solei stiže u Sloveniju Svjetska senzacija Cirque du Solei stiže u Sloveniju Svjetska senzacija Cirque du Solei stiže u Sloveniju Svjetska senzacija Cirque du Solei stiže u Sloveniju Svjetska senzacija Cirque du Solei stiže u Sloveniju Svjetska senzacija Cirque du Solei stiže u Sloveniju Svjetska senzacija Cirque du Solei stiže u Sloveniju 1/12 Svjetska senzacija Cirque du Solei stiže u Sloveniju Svjetska senzacija Cirque du Solei stiže u Sloveniju Svjetska senzacija Cirque du Solei stiže u Sloveniju Svjetska senzacija Cirque du Solei stiže u Sloveniju Svjetska senzacija Cirque du Solei stiže u Sloveniju

Svjetska senzacija Cirque du Solei stiže u Sloveniju

Doživite svijet u kojem je sve moguće. Izvanredna predstava koja će vas ostaviti bez daha!

Najpoznatija umjetnička kolonija na svijetu Circue du Solei, čiju smo predstavu Saltimbanco imali priliku pogledati 2010. godine kada su po prvi puta nastupali u Zagrebu, sada stiže u susjednu Sloveniju s predstavom Varekai

 

Ovo je vaša prilika da budete dijelom ovog veličanstvenog Varekai showa, koji je do sada očarao milione diljem svijeta. Nabavite svoju ulaznicu za jedan, od ukupno tri showa, koji će se održati u Ljubljani, Dvorana Stožice, 14. i 15. listopada 2016.

Ulaznice za jedinstveni doživljaj Cirque du Soliel Varekai predstave biti će dostupne preko www.cirquedusoleil.com, Eventim.si/hr i svim Eventim prodajnim mjestima od ponedjeljka, 29. kolovoza 2016. Za članove Cirque Cluba pretprodaja ulaznica će biti moguća već od petka, 26.kolovoza 2016.

 | Autor: arhiva arhiva

Počastite sebe i svoje bližnje predstavom koja će vas oduševiti svojim nevjerojatnim izvođačima, savršenom produkcijom i mnoštvom boja po čemu je Varekai poznat!

O Varekaiu:

Duboko u šumi, na vrhu vulkana, postoji svijet u kojem su moguće drukčije stvari i ishodi. Svijet zvan Varekai.

Priča o Varekaiu počinje padom osamljenog mladića s neba, nakon što se njegov padobran sruši u sjenama čarobne šume. U kaledioskopskom svijetu ispunjenom vanzemaljskim stvorenjima, mladić započinje svoj let u avanturu, koja je istovremeno apusrdna i izvanredna. Taj dan, na rubu vremena, na mjestu čistih i novih mogućnosti, počinje inspirativna čarolija nanovo otkrivenog života i misterija svijeta i uma.

 | Autor: arhiva arhiva

Riječ Varekai (izgovara ver · ay · 'Kie), znači "gdje god" na romskom jeziku «Cigana» -svjetskih lutalica. Predstavu je napisao i režirao Dominic Champagne, u čast nomadskim dušama, duhu i umjeću cirkuske tradicije te za one koji s beskrajnom strašću prate put koji vodi do Varekaia.

Varekai nastaje iz fuzije drame i akrobacije. Nemoguće postaje moguće u zapanjujućem iskazivanju spretnosti i snage, naspram inovativnih i vanzemaljskih setova, isprepletenih sa živopisnom koreografijom koja nam se obraća univerzalnim jezikom pokreta.

 | Autor: arhiva arhiva
Klatno vremena nas vodi u prošlost, odajući počast drevnoj i rijetkoj tradiciji gruzijskog plesa. Varekai nas potom katapultira u budućnost pomoću točaka Ruske ljuljačke i Klizave površine.

 

 

Photo: arhiva

Komentari 0