Life&style

Svi nose haljinu od lubenice!

Ako si ovih dana bacila oko na društvene mreže, sigurni smo kako ti je oko zapelo na ovaj novi trend koji su svi rado prigrlili. Dovoljno je izrezati komad lubenice i centrirati ga ispred osobe koju želite slikati i dobit ćeš fotografiju kojom ćeš obilježiti ljeto 2017.!

Kako su vrućine nekada nepodnošljiva stvar i više ne znamo što ćemo obući, Instagram kreativci su se potrudili da se rashladimo, ali i dobro nasmijemo. Tko bi mislio da će lubenica postati omiljeni ljetni odjevni komad korisnika Instagrama? Ne zna se tko je prvi započeo ovaj trend, ali ono što znamo je da kada upišete #watermelondress u Instagram, naići ćete na tisuće različitih primjera haljine od lubenice i baš svi su urnebesni.

Kako dobro ispasti na fotografiji s haljinom od lubenice?

Moraš pogoditi savršen kut, namjestiti komad lubenice na osobu te ako si stručnjakinja u Photoshopu, obrisati prst kako bi ostala samo haljinica lubenica.

Neke žene toliko zrače pozitivom da i kada na sebi imaju haljinu od običnog izrezanog komada lubenice, izgledaju fantastično. Baš poput zgodne korisnice Instagrama, Laure, koja je svoju haljinu od lubenice kombinirala sa špagericama od trapera, visokim repom i retro sunčanim naočalama. 

 

#watermelondress 🍉

A post shared by 🌼Lajtos Laura Kinga🌼 (@lajtoslaura_k) on

Sjećaš se Baby Spice? Emma Bunton iz Spice Girls danas je radijska voditeljica na postaji Heart London, na kojem su joj kolege zaželjele slatku dobrodošlicu. Ona je došla u obliku sočne voćne haljine koja je Emmi savršeno pristajala. Lijepa plavuša svoju je haljinu nosila i u kombinaciji sa sportskim tenisicama, no to joj nije umanjilo šarm.

 

@emmaleebunton trying out the watermelon dress craze! 🍉 Water cutey (@jamie.theakstons joke..!)

A post shared by Heart London (@heartlondon) on

A što kažeš na ovu najslađu fotku ljeta 2017.? Slatka djevojčica korisnica Instagrama, Kristi Lauren, doista izgleda neodoljivo. Iako ona ni sama još nije svjesna koliko je ljudi pogledalo njezinu fotografiju i kolika je zvijezda Instagrama, sigurni smo da kada odraste, bit će joj drago što se i njezina majka pridružila ovoj kul optičkoj iluziji.

 

#SummerReady 🍉 #watermelondress #scarmar is ready for #mdw2017 😎☀️#spectacularkidz #thebump #watermelon #kristilaurenphotography

A post shared by Kristi Lauren Photography (@kristilaurenphoto) on

Inače, jesi li znala da se ovaj slatkiš zove Glen Coco? Baš poput lika iz Mean Girls, koji je postao simbol urbanog rječnika u kojem nekoga bodrimo kada mu kažemo "You go, Glen Coco!". Ovaj preslatki mops postao je poznat diljem svijeta, noseći ovu preslatku sočnu haljinicu. 

 

 miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0