Life&style

Sveti Nikola daruje djecu u prodavaonicama dm-a

Sveti Nikola svijetom šeta i putem se zaustavlja u dm-u, a sa sobom nosi veliku vreću slatkih iznenađenja. Ako znate da vaši klince i klinceze jedva čekaju da se dohvate alata za crtanje, potaknite male umjetnike da iskoriste svoju kreativnu energiju i nacrtaju blagdanski crtež za Svetog Nikolu. Njihov trud neće ostati nezapažen!

Postala je to već tradicija – i ove je godine Sveti Nikola udružio snage s dm-om kako bi nagradio sve mališane koji za njega nešto nacrtaju. Zato ponesite crtež, uhvatite svog malog umjetnika za ruku i 6. prosinca dođite u dm jer će svako dijete za doneseni crtež na blagajni dobiti paketić pun slatkih iznenađenja. Ususret blagdanima važno je malenima prenositi poruke o važnosti zajedništva i solidarnosti pa im ispričajte kako se u Nikolinom paketu iz dm-a nalazi i čokolada iz čokolaterije Hedona u kojoj većinu zaposlenih čine osobe s invaliditetom koji pripremaju zamamne slastice kako bi djeci uljepšali dane.

Sveti Nikola i dm nagradit će svako dijete koje osobno preda crtež u dm-u jednim paketom, a crteži će biti izloženi u dm prodavaonicama. Kako bismo zaštitili osobne podatke malenih crtača, molimo vas da ih ne potpisujete na crteže, a njihovim ćete se umjetničkim djelima moći diviti sve do kraja prosinca u svojoj omiljenoj dm prodavaonici.

Više informacija doznajte na dm-ovoj internetskoj, Facebook ili Instagram stranici.

Photo: None

Komentari 0