Life&style

Svekrva zaratila u kuhinji sa snahom: 'Još uvijek nemate djecu, a 10 godina ste zajedno'

  • Na snimanju novog showa 'Tko mi bolje kuha?' počelo je papreno
  • Iskre su frcale na sve strane između svekrve i snahe na snimanju serijala
  • Koja je bolje skuhala za svog najdražeg sina, odnosno supruga, saznaj na YouTube kanalu 24sata

Kulinarski reality show 'Tko mi bolje kuha?' rješava vječno pitanje: tko bolje kuha - žena ili majka, odnosno muž ili otac. U ovoj epizodi, sin Ivan je za svoju majku Anu i buduću suprugu Nikolinu, odabrao da mu pripreme juneće šnicle u umaku te kao prilog krumpir u pećnici. Nakon što Ana i Nikolina pripreme jelo, profesionalni chef i službeni Tommy chef Fabricio Vežnaver će jela servirati identično posložena kako bi Ivanu bilo još teže pogoditi tko je koje jelo skuhao.

 | Autor: Pixsell/Bruno Fantulin Pixsell/Bruno Fantulin

Već sa samim odabirom jela, počela su negodovanja i razmirice. "Molim!? Odakle ti to? Ajde, neka ti je, neka ona pobijedi", nezadovoljna je bila Ana nakon što je čula što je sin odabrao da mu ona i Nikolina spreme. No, nakon početnog nezadovoljstva, odradile su kupovinu namirnica u Tommy trgovini te im je chef Fabricio Vežnaver dao pokoji savjet, a onda su se bacile na kuhanje. Društvo tijekom kuhanja radio im je komičar i voditelj serijala 'Tko mi bolje kuha?' Goran Vinčić Vinča.

 | Autor: Pixsell/Bruno Fantulin Pixsell/Bruno Fantulin

Svekrva Ana i snaha Nikolina priznale su prije snimanja epizode da među njima zna postojati koja nesuglasica, a to je brzo došlo na vidjelo nakon što je Vinča pitao jesu li Ivan i Nikolina u braku. "Neozbiljni ste, deset godina ste skupa, a još niste u braku i nemate djecu", oštro je komentirala svekrva Ana prema snahi Nikolini koja joj je uzvratila: "Za mene je brak samo kupoprodajni ugovor, a ako budete dobri, možda i dobijete unuka", rekla je Nikolina.

Iako se situacija nakratko smirila, tenzije su ponovno oko pitanja braka eskalirale. "Čak bih vam dala kuću, ali uvjet je da se oženite i da dobijete dijete", dodala je Ana, no Nikolina je na njezinu ponudu samo odmahnula glavom i krenula završavati svoje jelo.

 | Autor: Pixsell/Bruno Fantulin Pixsell/Bruno Fantulin

Nakon što su završile s kuhanjem, chef Fabricio probao je oba jela i servirao ih identično i tada je došao trenutak odluke za Ivana. Sjeo je za stol, pred njim su dva tanjura, a kraj njega dvije žene koje najviše voli. Vidjela se nervoza na njegovom licu, a i njegova partnerica i majka nisu mogle sakriti nervozu dok su gledale Ivana kako isprobava jelo.

"Između dvije vatre sam. Mama će se naljutiti ako ne odaberem njezino jelo, a Nikolina će se naljutiti ako ne odaberem njezino jelo. Nikako ne mogu pomiriti te dvije strane i sigurno će biti jezikove juhe nakon ovog", komentirao je Ivan dok je donosio finalnu odluku.

Photo: Pixsell/Bruno Fantulin

Komentari 0