Life&style

Sve za vaše dijete na jednom mjestu: Magic Baby

Povoljnije kupnje svaki mjesec potražite u svim Magic baby trgovinama ili naručite uz besplatnu dostavu iz vašeg toplog doma. Jednim klikom uštedite na odabrane modele dječje opreme

Odaberite najbolju autosjedalicu za svoje dijete. U Magic ponudi postoje dječje autosjedalice poznatih svjetskih brandova kao što su Maxi-Cosi, Römer, Abc Design, Joie, Nania i druge.

 | Autor: Magic Baby Magic Baby

Ovisno o godinama i kilaži djeteta autosjedalice su podijeljene u kategorije od 0-13 kg, 9-18 kg i 15-36 kg. Također u ponudi potražite ISOFIX autosjedalice, baze za autosjedalice te razne dodatke za autosjedalice.

Sigurnost vaše djece na prvom je mjestu, pa tako i prilikom odabira udobne i kvalitetne autosjedalice. Zato treba obratiti pažnju da autosjedalica odgovara veličini i dobi djeteta.

Prilikom kupovine ne gledajte toliko izgled sjedalice, bitna je njezina funkcionalnost i dizajn. Kako bi dijete bilo što zaštićenije uvijek gledajte autosjedalice sa zaštitnim dijelovima za leđa, ramena, vrat i glavu. Poželjno je kod autosjedalica da imaju i zaštitu od bočnog udara, posebno kod beba i manje djece.

Naposljetku dobro je provjeriti da li odabrana autosjedalica i njezina baza odgovara sjedištu Vašega automobila.

U 2017. mi smo snizili cijene autosjedalica, dođite i odaberite pravu.

Dobro je znati

Kada putujete sa malom bebom, potpuno je razumljivo kako je teško odlučiti najbolji ležeći položaj za bebu. Obzirnom da mali djetetovi mišići nisu dovoljno razvijeni što ravniji ležeći položaj je bolji, ali u isto vrijeme uspravljeniji položaj djeteta u autosjedalici je sigurniji u slučaju sudara.

 | Autor: Magic Baby Magic Baby BABY-SAFE i-SIZE je patentirao ležeći položaj nudeći vam lagano rješenje – kada namjestite visinu umetka za glavu prema veličini vašeg djeteta, ležeći položaj leđa i stražnjice se istovremeno pomiče za najbolji položaj prikladan sigurnosti i udobnosti djeteta.

Kada koristite ovu autosjedalicu sa BABY-SAFE i-SIZE FLEX BAZOM možete postići još idealniji ležeći položaj jer se baza svojim nagibom prilagođava sjedalu automobila formirajući idealnu ležeću poziciju za dijete u različitim tipovima automobila.

BABY-SAFE i-SIZE je prva Britax Römer sjedalica koja je sukladna novoj regulativi ECE R129 (i-Size). Autosjedalica pruža sigurnost i udobnost za novorođenčad pa sve do 15 mjeseci starosti. Vrlo jednostavno se prilagođava rastu djeteta i pruža mu maksimalnu sigurnost za vrijeme razvoja sve dok ne dosegne visinu od 83 cm.

Vozite sigurno i sretno uz Magic baby!

Stvorite najljepši ugođaj za sretno dijete

 | Autor: Magic Baby Magic Baby

 

Kompleti posteljina za djecu iz Magic radionice, sastoje se najčešće od navlaka za poplun, plahte i jastučnice radi lakšeg održavanja. U ponudi iz domaće proizvodnje nalaze se i kompleti dječjih posteljina s dodatnom opremom kao što su navlaka za ogradicu krevetića, poplun ili dodatna plahta.

Sve dječje posteljine sadrže 100% pamuk ili 100% organski pamuk. Zato je Magic Baby posteljina za djecu kvalitetna i udobna svakom djetetu.

U sklopu bogate ponude dječje posteljine, dekica i vreća za spavanje nudimo i jastuke za bebe, plahte za novorođenče, fotelje, jastuke za nošenje, jastuke za dojenje i druge dodatke potrebne za bezbrižne prve trenutke vaše bebe. Uživajte u magičnim trenucima!

 

Photo: Magic Baby

Komentari 0