Life&style
Sve za ljepotu, obitelj i dom otkrijte u novom dm katalogu Sve za ljepotu, obitelj i dom otkrijte u novom dm katalogu Sve za ljepotu, obitelj i dom otkrijte u novom dm katalogu

Sve za ljepotu, obitelj i dom otkrijte u novom dm katalogu

Najbolje je kad  make up trendove, novitete u beauty svijetu te savjete za njegu možete pronaći na jednom mjestu. To u dm-u dobro znaju i zato svakog prvog u mjesecu za vas pripremaju dm katalog. Otkrijte nove proizvode koji će skinuti paučinu s vaše kozmetičke torbice jer je vrijeme za palete prepune narančastih, ljubičastih, bordo crvenih i čokoladno smeđih tonova.

Upoznajte nove Friends x Revolution make up proizvode koji su dostupni ekskluzivno u prodavaonicama dm-a, a inspirirani su kultnom serijom Prijatelji. Isprobajte novitete iz svijeta dekorativne kozmetike brendova  L'Oreal Paris i Maybelline te saznajte koje vas pogodnosti i pokloni očekuju pri kupnji make upa u dm-u.

 | Autor: dm.hr dm.hr

U katalogu za prvu polovinu listopada, dm vam donosi i novosti iz svijeta dm marke među kojima su ove jeseni i limitirane kolekcije Rise Up i Calm Down prirodne kozmetike alverde.

Poseban dio kataloga posvećen je Cjenovnom bombonu koji kupcima dm-a svaka dva tjedna osigurava posebne pogodnosti poput gratis proizvoda (1+1 gratis, 2+1 gratis), darova, većih pakiranja i brojnih drugih iznenađenja.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Tako pri istovremenoj kupnji dva trostruka pakiranja vlažnih maramica Pampers Sensitive, dvije  kreme za ruke ziaja GnadSkin te Senzate antibkterijskih vlažnih maramica drugo pakiranje dobivate potpuno besplatno. Ako kupite dva proizvoda brendova Somat, Silan i Persil treći ćete dobiti potpuno besplatno.  Sve što vam je dm do 15.10. pripremio u Cjenovnom bombonu provjerite na www.dm.hr/cjenovnibombon.

I ne zaboravite, osim u prodavaonicama dm-a i na dm-ovoj internetskoj stranici, katalog možete pronaći i u novoj dm active beauty aplikaciji koja je dostupna na AppStoreu i GooglePlayu.

Photo: dm.hr