Life&style

Sve što vam treba da se osjećate i izgledate dobro

Katkad je najveći izazov pronaći malo vremena za sebe. Uglavnom su to ukradene minute koje si poklanjamo između posla i vremena provedenog s obitelji. Možda vam se čini nemoguće, ali malo pomalo te ukradene minute možete pretvoriti u pola sata, a potom – tko zna – možda čak i u cijeli sat.

Kad su u pitanju dobre odluke, dm je uvijek tu da vas potanke da ih donesete, ali i da ih se pridržavate. Zato tijekom svibnja u svom dm-u i dm online shopu možete ostvariti 15x više bodova pri kupnji odabranih proizvoda za njegu tijela, sport i vitalnost.

Posvetite se sebi i onome što vam treba da se osjećate bolje. Odaberite gel za tuširanje koji će vas oduševiti svojim ljetnim mirisom i biti pravi poticaj da u svom jutarnjem ritualu uživate malo dulje. Odvojite petnaestak minuta vremena kako biste se prošetali, sami sa svojim mislima ili kako biste se opustili uz jednostavne vježbe rastezanja. Uz proteinske pločice ili pravi dodatak prehrani osigurajte si dovoljno energije da dočekate i savladate sve izazove koji su pred vama.

Sve što vam treba da biste se osjećali i izgledali dobro, pronađite u svom dm-u i ostvarite višestruke bodove. Od osvježavajućeg losiona za tijelo do mirisnih kupki koje bude sva osjetila, otkrijte svijet proizvoda koji će vam omogućiti da se posvetite sebi. Ako se odlučite nagraditi s kupnjom pet ili više proizvoda za njegu, vitalnost i sport u prodavaonici dm-a, na poklon ćete dobiti praktičnu torbu za kupnju.

Više informacija i inspiracije potražite na www.dm.hr i ne zaboravite pratiti dm na Instagramu, Facebooku i YouTubeu za najnovije vijesti iz svijeta vitalnosti i njege.

 

Photo: dm.hr