Life&style

Sve muke su se isplatile: voditeljica Hana Tabaković rodila sinčića uz pomoć potpomognute oplodnje

  • Hana Tabaković Baksa na svome Instagramu podijelila je sretnu vijest o rođenju sina Leona i objavila fotke iz rodilišta. 
  • U Petrovoj bolnici, zagrebačka voditeljica rodila je carskim rezom u 35. tjednu trudnoće
  • Voditeljica je četiri godine pokušavala zatrudniti te joj je to uspjelo iz petog pokušaja potpomognute oplodnje

Zagrebačka voditeljica na N1 televiziji, Hana Tabaković Baksa (41), jučer je na svijet donijela sinčića Leona. Mama je podijelila sretnu vijest na svome Instagramu uz sliku iz rodilišta.

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot Mali Leon rodio se mjesec dana prije predviđenog termina koji je trebao biti 1. veljače 2022. godine, baš na mamin rođendan. Unatoč uranjenom iznenađenju, i mama i sinčić su dobro, a voditeljica je za Slobodnu Dalmaciju izjavila: "Maleni me iznenadio, bila sam u bolnici prije tri dana zbog visokog tlaka, ali nisam očekivala još da ću roditi. Jutros je ipak odlučeno da idem na hitni carski. Hvala Bogu sve je prošlo dobro, malo sam sada umorna..."

Hanin put do trudnoće, kao i sama trudnoća nisu bili laki, Naime, radi zadebljanja unutar jajnika voditeljica je morala ići na medicinski potpomognutu oplodnju, a zatrudnjeti je uspjela nakon 4 godine i petog pokušaja.

"Kad bih dobila negativan nalaz osjećala sam se kao da je došao smak svijeta", u listopadu je o svome iskustvu lijepa voditeljica iskreno progovorila za  Slobodnu Dalmaciju. "Pitala sam se gdje sam pogriješila i zašto to tako teško ide. Ni sada ne mogu vjerovati koliko sporo."

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot Međutim, peti test se pokazao pozitivnim što je Hanu učinilo najsretnijom osobom na svijetu. "Vidjevši taj plusić osjećala sam se kao da sam izašla iz nekog mračnog tunela. Mislila sam da ću ostati odmah trudna, no to ne ide tako lako kao u filmovima."

Ni trudnoća nije bila jednostavna. "Tijjekom ovih šest mjeseci koliko sam trudna dva sam puta prokrvarila i mislila da je gotovo. Srećom, sve je bilo dobro", ispričala je Hana.

Sretna mama zahvalila je doktorima i prijateljima na brojnim čestitkama, a ona i njena obitelj sada napokon mogu odahnuti i uživati u malom sinčiću Leonu. 

Photo: Instagram Screenshot

Komentari 0