Life&style

Sve curke su lude za našim miss7 magazinom!

miss7 magazin "Restart" na kioscima je već nekoliko tjedana, a svakodnevno dobivamo sve više lijepih poruka i pohvala za naše prvo izdanje - i iskreno smo sretni radi toga!

Veselimo se što možemo reći da je multimedijska platforma miss7 dobila je i svoje print izdanje! Lifestyle magazin miss7 na svim je kioscima diljem Hrvatske. Misija ovog tromjesečnika je pomicati granice, rušiti predrasude, izlaziti iz zadanih okvira i prije svega nuditi čitatelju originalan i pomno osmišljen sadržaj – sadržaj sa svrhom. I sve to na čak 276 stranica!   | Autor: miss7 miss7

Magazin je to koji ne podilazi, ne oklijeva, ne nameće već prihvaća, inspirira, potiče, provocira um i utažuje želju za dobrim štivom. Itekako osviješten te zadire u socijalne i društveno korisne tematike. Magazin koji će svakim novim brojem plasirati temu koja će tri mjeseca živjeti uz osmišljene projekte i razne akcije. A kako bi ispunio svrhu svog postojanja miss7 je okupio skupinu profesionalaca, velikih kreativaca domaće medijske scene, ali uz to predstavlja i novu struju autora.  | Autor: miss7 miss7
Izgleda da smo u svom naumu i uspjeli jer redovno nam se javljaju naše missice, naprosto oduševljene s magazinom. Hvala vam na svakoj lijepoj riječi, na svakom selfijeu s magazinom i svakom prekrasnom flat layju! Redovito ćemo vas repostati, pa nas svakako označavajte na Instagramu i dalje! Magazin je dostupan na svim kioscima po cijeni od 25 kuna.

Voli vas vaš miss7 tim!  | Autor: miss7 miss7  | Autor: miss7 miss7

A što mi se sviđa u časopisu.. Sviđa mi se tekst. Sviđa mi se količina teksta, to što je direktan i konkretan. Raznolikost tema... Oduševili su me tekstovi Lica poznatih glasova. Sviđa mi se i što dečki intervjuirani u rubrici hedonizam nisu polugoli, a zanimljivi su itekako :) Da zaključim, sviđa mi se.

 | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7

Komentari 0