Life&style 20. srpnja 2020.

Super nam je nova Douglas parfumerija u CCO Split, a evo i zašto

Douglas.
Super nam je nova Douglas parfumerija u CCO Split, a evo i zašto Super nam je nova Douglas parfumerija u CCO Split, a evo i zašto Super nam je nova Douglas parfumerija u CCO Split, a evo i zašto Super nam je nova Douglas parfumerija u CCO Split, a evo i zašto Super nam je nova Douglas parfumerija u CCO Split, a evo i zašto Super nam je nova Douglas parfumerija u CCO Split, a evo i zašto Super nam je nova Douglas parfumerija u CCO Split, a evo i zašto 1/8 Super nam je nova Douglas parfumerija u CCO Split, a evo i zašto

Iako će splitske plaže biti rado posjećene ovog ljeta, znamo još jednu destinaciju u Splitu koja će zasigurno plijeniti pozornost

Naime, Douglas parfumerija u City Centeru One Split otvorila je vrata kupcima u nikad boljem izdanju i ponudila potpuno drugačije iskustvo kupovine. Novo uređena poslovnica nudi vrhunsku uslugu i još bogatiju ponudu popularnih beauty brendova, a nama se sviđa iz više razloga.

 | Autor: Douglas Douglas

Novi koncept poslovnice, prvi takve vrste na području Hrvatske, ima jedinstveni način izlaganja proizvoda koji je prvo predstavljen u Dubrovniku, a sada i u Splitu. Posebnost koncepta leži u tome što su proizvodi za njegu kože pristupačniji kupcima za isprobavanje i razmješteni su tako da olakšaju odabir proizvoda. Tako se sada, umjesto izlaganja na policama, vaše najdraže mazalice, serumi i ostali skincare favoriti nalaze na posebnim stolovima na kojima su opisani i koraci u beauty rutini, kao i odgovarajući tipovi kože za svaki pojedini proizvod. Drugim riječima, ako ste prije imali poteškoća pri odabiru idealnih proizvoda za vašu kožu, to je sada stvar prošlosti! Parfumerija se prostire na impresivnih 330 kvadratnih metara na kojima dominira moderan dizajn i premium namještaj. Pristupačnost proizvoda i veća vidljivost brendova bile su misao vodilja u dizajniranju ove poslovnice koja vrlo jasno prenosi viziju Douglas parfumerija – pružiti kupcima najbolje što beauty svijet nudi uz luksuzan doživljaj shoppinga.

 | Autor: Douglas Douglas

Splićane će dodatno razveseliti to što su prvi kojima će u parfumeriji biti dostupan niche mirisni kutak s nekim od najboljih svjetskih brendova poput Anima Vinci, Tom Daxon, Acqua Di Parma, Tiziana Terenzi, M. Micallef, Bond no.9, Xerjoff, Zarkoperfume i Merchant of Venice. Skincare i make-up asortiman jednako su impresivni, pa se u njemu mogu pronaći zvučna imena i ekskluzivni brendovi poput Kylie Skin by Kylie Jenner, Elemis, Perricone MD, Matis, Algologie, The Ordinary, One.two.free!, Dr.Renaud, Neal’s Yard Remedies, Jeffree Star, Dr Irena Eris make up, Too Faced, Naj Oleari i brojnih drugih.