Life&style
Summer Kindom zabavni park ispred King Crossa

Summer Kingdom: King Cross Jankomir ima superzabavan ljetni program za djecu i roditelje

  • Ruku na srce, svi veće polako odbrojavamo dane do godišnjeg odmora, a do tad koristimo vikende i praznike za opuštanje
  • Svi roditelji koji imaju djecu školarce znaju da nije lako izgurati ljetne školske praznike i da se uvijek traži neka dobra ideja kako zabaviti i animirati djecu do odlaska na ljetovanje
  • King Cross Janakomir od danas ima rješenje za sve koji su u Zagrebu, od 17. lipnja do 17. srpnja pripremili su pravi ljetni zabavni program pod nazivom "Summer Kingdom" 

Ponekad odlazak u šoping s djecom može biti vrlo stresna zadaća, a osobito ljeti kad jako zaprži sunce, a školarcima je tek završila nastava, a mama i tata ih vuku po trgovinama umjesto da idu s njima u park ili na bazen… Međutim, to se sada lako može izbjeći. 

King Cross je i ove godine pripremio pravu poslasticu pod nazivom „Summer Kingdom“. Naime, u razdoblju od 17. lipnja pa idućih mjesec dana, sve do 17. srpnja, svaki dan od 10 do 22 sata očekuje nas zabava za cijelu obitelj. Na parkiralištu ispred srednjeg ulaza u King Cross smješten je zabavni park u sklopu kojeg se nalazi bazen s vodenim valjcima (rollerima) za klince i klinceze, dvorac na napuhavanje, rashladno drvo, zona s kinetičkim pijeskom, kreativni kutak, stolni nogometi i još puno zabave… a svi zabavni sadržaji u Summer Kingdomu su besplatni!

 | Autor: King Cross King Cross

Dok se djeca zabavljaju, roditelji mogu fino uživati unutar kupola u debelom hladu, sjediti na „bean bagsima“ te stolovima i stolicama natkrivenim suncobranima, gdje se ujedno mogu osvježiti nekim hladnim pićem ili pak pojesti nešto iz King Crossovih ugostiteljskih objekata.
 | Autor: King Cross King Cross

Najbolje od svega je to što će animatori biti zaduženi za vođenje programa, tako da jedino što trebaš jest opustiti se i uživati u zabavi koju je pripremio King Cross Također, u sklopu zabavnog parka nalazi se i photo point u kojem ćete moći napraviti fora selfieje. 

 | Autor: King Cross King Cross

Osim zabavnog parka, vikendi u „Summer Kingdomu“ će biti bogati i dodatnim sadržajima, poput kreativnih radionica/predstava za djecu, ali i sportskim igrama namijenjenih djeci, ali i roditeljima. 

 | Autor: King Cross King Cross  | Autor: King Cross King Cross

Photo: shutterstock

Komentari 0