Life&style 22. kolovoza 2016.

Sudjelujte u kreiranju mape romantičnih mjesta Zagreba

Prisjetite se svih onih trenutaka od kojih jednostavno morate razvući osmijeh od uha do uha jer vam naviru sjećanja na doživljaje koje ste doživjeli i emocije koje su i danas jednako jake kao i prvi put

Ljubav je čudesna stvar koja nam daje snagu i čini nas boljim i kvalitetnijim osobama.

Još i danas dok listamo stari album s fotografijama ili slušamo stare ploče naviru nam sjećanja koja su ostavila jak utisak u našem životu. Zanimljivo je kako nas ljubav spaja i pokreće. Kako združuje iste čovjekove kvalitete, interese i hobije, kako nam pomaže da lakše rješavamo svakodnevne probleme te da lakše koračamo kroz život.

Kako je prekrasno kada vidimo dječju iskru u očima kada im poklonimo njihov omiljeni sladoled. Zadovoljstvo kada napravimo nešto dobro i kada smo pohvaljeni radi toga. Sreću kada nekoga iznenadimo… sve je to ljubav, onakva posebna, drugačija i nezamjenjiva.

Gdje ste doživjeli upravo takve trenutke? Kada vas je ljubav prema nekomu ili nečemu pogurnula da napravite drugačije stvari. S kime ste to podijelili? Imate priču za nas? Podijelite je s nama i tako sudjelujte u posebnom nagradnom natječaju kojeg smo pokrenuli u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba s ciljem stvaranja najveće virtualne mape romantičnih lokacija Zagreba u kojoj nam najviše pomažete upravo vi, svojim pričama i fotografijama.

U kreiranju posebne romantične priče Zagreba pomaže nam i partner projekta Ledo koji je vaš idealan saveznik u trenucima kada trebate nekoga iznenaditi ili razveseliti jer što je bolje od slatkog iznenađenja. Prisjetite se trenutaka kada su se vaša djeca zaprljala od uha do uha jer su za nagradu dobila svoj omiljeni sladoled u kojem se nalazi igračka koju su baš željeli, ushićenja koje ste osjetili kada ste u samoj srži sladoleda pronašli nešto neočekivano, čokoladno i kremasto ili kada ste rasplamsali svoju ljubav sladoledom čija su slatka punjenja djelovala kao najbolji afrodizijak. Ledo nam svojim širokim spektrom okusa poklanja ljubav svaki dan, na jednostavan način.  Pomaže nam da postanemo svjesni kako je ljubav upravo u malim stvarima. U ovu slatku priču posebno se dobro uklapa i novi Ledo King Love, idealan sladoled za romantične duše, ljubitelje jagoda i fanove moussea. Ovaj sladoled od prozračne čokoladne mousse strukture u svojoj srži skriva dosad neviđeno iznenađenje - srcoliko punjenje od jagode s komadićima jagode te fini trostruki preljev, i razmazit će vas do krajnjih granica.

 | Autor:

Kako sudjelovati?

Imate fotografiju koja pokazuje takve doživljaje? I odličnu priču koju ste doživjeli  na nekoj od lokacija  prekrasnog Zagreba? Pošaljite nam je na romanticni@budi.in. Fotografije i priče nam možete slati do kraja kolovoza, a mi ćemo svaki mjesec nagraditi najoriginalniju priču.

Svaki mjesec dijelimo i vrijedne nagrade:

- Posebno slatko iznenađenje iz Magnolija slastica koje poklanjaju tortu izu svoje ponude koja će biti idealna za kraj vašeg romantičnog sastanka

- Kvalitetna vina za nju i njega vinarije Josić

- Romantičnu večeru u restoranu Kaptolska klet gdje ćete uživati u vrhunskoj hrani i čaši kvalitetnog vina

 | Autor:

Zajedno s našim ostalim partnerima projekta Jana, Hrvatski Telekom i Labud postavit ćemo klupice ljubavi u najromantičnijim dijelovima grada. Pomozite nam i vi. 

Više o samom natječaju i mapi pogledajte u specijalu!

Komentari 0