Life&style

Sudionice Auto Sport Adria su se opuštale uz izradu tradicionalne istarske tjestenine u vinariji Rossi

  • Auto Sport Adria, jedan od najatraktivnijih automobilskih događaja u regiji, ovog vikenda krstari Istrom.
  • Sudionici imaju priliku po osmi put sudjelovati u događaju koji promiče sasvim drugačiji turizam uz ekskluzivan program i mnoštvo originalnih iznenađenja.
  • Auto Sport Adria Istria Drive 3.0 nije samo vožnja superautomobila, već se radi o vrhunskom spoju uživanja u najboljim cestama, vrhunskoj gastronomiji, luksuznom smještaju te nezaboravnim zabavama. 

Auto Sport Adria posebnu pažnju posvećuje sudionicama i za razliku od sličnih događaja, ima posebno osmišljen program za ljepši spol. 

Za dame je pripremljen niz aktivnosti koje uključuju radionice, zabavne sadržaje i nebrojene prilike za umrežavanje s posebnim naglaskom na relaksaciju i uživanje. 

Opuštanje uz rad organizatori su damama priuštili u vinariji Rossi gdje su dobile zadatak napraviti domaću tjesteninu, kakvu su nekada radile none, pod vodstvom Admire Eibek - Ade, kreatorice uspješnog brenda tjestenine PAŠTAda. 

 | Autor: Auto Sport Adria Auto Sport Adria

 | Autor: Auto Sport Adria Auto Sport Adria

"Djevojke su bile super, zato što je to vrlo zanimljivo, jer kad nešto radimo s rukama, osjećamo se opušteni i sretni. Baš su bile nasmiješene i vesele. Svi misle kako je izrada domaće tjestenine komplicirana, ali sada su djevojke vidjele kako je to zapravo jednostavno. Treba slijediti korake, od kojih je svaki bitan, ali tu sam ja da im pokažem", rekla je Ada. 

Zalaganjem sudionica i gotovom tjesteninom Ada je bila izuzetno zadovoljna: "Tjestenina je uspjela i vrhunska je, a dame su presretne rezultatom. Jedva čekaju da probaju tjesteninu koju su napravile", komentirala je Ada na kraju. 

 | Autor: Auto Sport Adria Auto Sport Adria

Program za dame Auto Sport Adrie nastavljen je u ležernijem tonu uz pratnju vrhunske talijanske glazbene skupine Bodro Artists. 

Tijekom cijelog događaja, sudionici imaju priliku uživati u najboljoj istarskoj gastronomiji, a svaki obrok pažljivo je odabran kako bi se predstavila raznolikost i bogatstvo lokalne kuhinje. 

 | Autor: Auto Sport Adria Auto Sport Adria

Program Auto Sport Adria Istria Drive 3.0 se nastavlja u Istri, odnosno u Puli, Poreču, Motovunu te nacionalnom parku Brijuni. Na svoje će doći i svi ljubitelji superautomobila koji ih danas, 8. lipnja, u Puli imaju priliku razgledati. Automobili će biti izloženi na pulskoj rivi pokraj znamenite Arene od 18 sati.

Pokrovitelji ovog unikatnog događaja su TAG Heuer, Optika Anda, Tifon, Big Green Egg, Motul, Croatia Airlines, Ashton Cigars, Tehnolub, Turistička zajednica Istre, Turistička zajednica Pule i Grad Pula.

Više informacija i sadržaja o samom događaju možete vidjeti na Facebooku i Instagramu Auto Sport Adrie.

 

Photo: Auto Sport Adria