Life&style

Studentica Nina: 'Ova tri super kupona iz 24 Oranža zapela su mi za oko i zato sam ih uzela'

  • U 24sata najčešće čitam lifestyle i show rubrike, kaže Nina, nova digitalna pretplatnica koja je prezadovoljna 24 Oranžom
  • Nina otkriva da joj je Oranž definitivno nešto novo, a time i nešto jako zanimljivo i svježe. "Mogu reći da su kuponi, među ostalim, bili svojevrsna motivacija za pretplatu", istaknula je
  • Podsjetimo, svatko tko uzme godišnju pretplatu 24 Oranž po cijeni od 17 eura, zauzvrat odmah dobiva kupone partnera 24sata u iznosu od 88 eura

Bitno mi je svakodnevno se informirati i znati što se događa trenutačno, kako kod nas u Hrvatskoj, tako i u svijetu, a na 24sata uvijek mogu saznati sve. Uz to, 24sata najčešće čitam jer stvarno ima jako, jako puno zanimljivih i različitih lifestyle tema, a smatram se, kako se kaže, tipičnom ženom, tako da su mi takve teme ujedno i najdraže, priča nam Nina Vegše, 24-godišnja studentica, koja trenutačno završava studij socijalne pedagogije.

Paralelno sa studijem, Nina radi u firmi koja se bavi zapošljavanjem pa joj je, kaže, bitno biti informirana i znati što se dešava i zbog posla. Za privatni gušt, najčešće za opuštanje, Nina najviše voli čitati teme iz već spomenute lifestyle rubrike. Često zaviri i u show rubriku, koja joj je isto među prioritetima. Čitanje 24sata Nini je svakodnevna navika i razbibriga, način informiranja, ali i zabave.

'Najviše pratim life i show'

- Kao što sam rekla, smatram se tipičnom ženom pa su mi te lifestyle teme nekako bliske i srodne. Svašta se da naći, svakakvih tema, od ljepote, zdravlja, mode i tome slično - ističe Nina.

 | Autor: Luka Stanzl/PIXSELL Luka Stanzl/PIXSELL

Svježe informacije najčešće saznaje na portalima, rijetko kad putem drugih medija. Digitalno je, ističe, jednostavno lakše, brže i dostupnije, i to doslovno u svakom trenu, gdje god čitatelju odgovara.

- Uvijek obavezno prvo pogledam što je na naslovnici i pročitam većinu tih tekstova. Onda obično odem do lifestyle i show rubrike ili pak specifično tražim neku temu ako me zanima više - kaže Nina i iskreno priznaje da najmanje puta klikne na sportsku rubriku.

- To više dečko čita - smije se Nina.

Odnedavno je i ponosna digitalna pretplatnica 24sata i članica 24 Oranž, koji joj je, uz neograničeno besplatno čitanje svih tekstova na 24sata, donio i pregršt kupona za brojne popuste.

- Mislim da je Oranž definitivno nešto novo, a time i nešto jako zanimljivo i svježe. Mogu reći da su kuponi, među ostalim, bili svojevrsna motivacija za pretplatu. Pogledala sam ih, puno ih je i stvarno su raznoliki. Međutim, dosad još nisam bila u prilici iskoristiti nijedan, ali svakako hoću, ne sumnjajte - uz smijeh dodaje Nina.

 | Autor: Luka Stanzl/PIXSELL Luka Stanzl/PIXSELL

Priznaje da su joj za oko najviše zapeli popusti za CineStar, Eko Taxi i Tommy.

- U stvari, mogu reći da mi je popust za CineStar najzanimljiviji. Redovito idem u kino, najčešće s dečkom ili frendicama. Zapravo, kad god se pojavi nešto novo, volim ići pogledati. Najradije biram trilere i neke horore, ali u pravilu volim pogledati bilo koji film koji je dobro ocijenjen i na dobrom glasu. Tako sam, recimo, posljednje gledala Avatar - govori Nina, sretna jer će joj kuponi koristiti i na moru.

Naime, kad god je na obali, najčešće nabavku obavlja u Tommyju.

- Kad sam na moru, Tommy je najbolje rješenje, tako da ću kupone sigurno pametno iskoristiti - govori naša sugovornica.

Kuponi je, kaže, vesele i zadovoljna je što je imala priliku tako nešto dobiti.

Možda vas zanima Martina je oduševljena 24 Oranžom i kuponima: 'Obožavam ići u kino i čitati, ovo je u pravim rukama' Rubrika Life&style Life&style

'Pretplata je nezaobilazna'

- Sigurno će mi pomoći u puno stvari. Lijepi je to poklon za vjerne čitatelje i pretplatnike 24sata. Pretplatu bih preporučila svima koje poznajem, pogotovo ako se radi o ljudima koji svakodnevno čitaju vijesti i novosti te koji vole možda i dublje ući u neku temu. Za njih je ova pretplata nezaobilazna - zaključila je naša sugovornica.

 | Autor: Luka Stanzl/PIXSELL Luka Stanzl/PIXSELL

Podsjetimo, svatko tko uzme godišnju pretplatu 24 Oranž po cijeni od 17 eura, zauzvrat odmah dobiva kupone partnera 24sata u iznosu od 88 eura! Kupnjom godišnje 24 Oranž pretplate odmah dobijete kupone za shopping u Tommyju, vožnju Eko Taxijem, narudžbe preko Wolta, kokice i gazirano piće u CineStaru, proizvode Grawe osiguranja, najzdravije dodatke prehrani iz Matičnjaka i igre u Casinu 24. Oni koji se odluče za godišnju digitalnu pretplatu, dobivat će i druge brojne popuste.

Svoje 24 Oranž kupone i popuste možete preuzeti OVDJE.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Komentari 0