Life&style

Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!

Magazin Story slavi 22. rođendan i daruje čitateljima ekskluzivan poklon – narukvicu Borboleta! Odaberite između 8 trendi modela s daškom tradicije. Story + Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja i zablistajte uz ovaj luksuzan nakit.

Magazin Story 'osvanuo' je ovog tjedna u posebnom slavljeničkom ruhu! Vaš omiljeni lifestyle magazin slavi 22. rođendan i daruje svima dizajnersku narukvicu Borboleta!

Rođendanski broj Story + dar Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja!

 | Autor:

Ekskluzivne narukvice Borboleta Good Wish Souvenirs su idealne za sve koji žele komadić naše tradicije na svojoj ruci. Narukvice dolaze s nizom prepoznatljivih i popularnih motiva, kao što su licitarsko srce, srcoliki motiv otočića Galešnjak, paška čipka, šibenski botun, opatijska kamelija i drugi.

Primjerice, šibenski botun, okruglo srebrno puce izrađeno tehnikom filigrana, jedan je od prepoznatljivih motiva dalmatinskog grada i simbol lokalne kulture, a i vi ga možete nositi na ruci u profinjenoj inačici.

 | Autor:

Motiv paške čipke odlikuje se iznimnom ljepotom uzoraka, kvalitetom i načinom izrade te višestoljetnom tradicijom izrade. S crnim koncem, ovaj motiv jedan je od popularnijih.

Izrada licitara upisana je na UNESCO-ov popis nematerijalne svjetske baštine u Europi, a ovaj motiv nalazi se i na narukvici Borboleta Good Wish Souvenirs.

 | Autor:

Galešnjak – otok ljubavi budi romantiku jer je srcolikog oblika, a njegov se motiv nalazi na narukvici koja dolazi s tamnoplavim koncem i zelenim simbolom otoka.

Spoj modernog i tradicionalnog, u klasičnim i ljetnim nijansama, narukvica Borboleta s čak osam trendi motiva! Na vama je samo da izaberete omiljeni model koji će postati jedinstven detalj u vašim odjevnim kombinacijama.

 | Autor:  | Autor:  | Autor:  | Autor:

Rođendansko izdanje Story + dar Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja 2024. godine!

 | Autor:

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0