Life&style

Što vam je sve potrebno kako bi zdrav život postao navika?

Najvažniji je prvi korak. Krenuti polako i biti uporan. Bilo da se radi o prehrani ili vježbanju. Zvuči jednostavno, zar ne? Iako stvaranje novih navika nije lako, ovog svibnja je postalo lakše razvijati i njegovati zdrave navike.

Kako bi vam zdrav život lakše prešao u naviku, dm je za vas tijekom svibnja osigurao 15 puta više active beauty bodova na odabrane proizvode za njegu tijela, sport i vitalnost. Uz to, za kupnju pet ili više odabranih proizvoda dm vam daruje traku za vježbanje.

 | Autor:

Vježbati s trakom možete i kod kuće, a na Facebook stranici dm-a čekaju vas i jednostavne vježbe koje je osmislio Mario Mlinarić. Potrebnu energiju za vježbanje možete potražiti u svom dm-u, pri čemu ćete pri kupnji odabranih dodataka prehrani, energetskih pločica te vitaminskih i proteinskih napitaka dobiti 15 puta više bodova.

Ne zaboravite da je njega nakon vježbanja izrazito važna. Ne samo po pitanju unosa tekućine i vitamina, već i po pitanju vaše kože. Nakon što ste s Mariom i dm-om odradili vježbe, pričekajte 10-15 minuta prije nego odete pod tuš kako biste se prestali znojiti i smanjili gubitak tekućine. Koristite blagi, pH-neutralni gel za tuširanje koji odstranjuje znoj, mineralne soli i prekomjernu masnoću.

 | Autor:

Nakon tuširanja tijelo je potrebno temeljito osušiti kako biste spriječili ostatak vlage ispari uslijed čega bi se koža isušila. Najvažnije u njezi sportaša je vraćanje vode koju gubimo znojenjem. Ovisno o tipu kože mogu nam pomoći losioni ili ulja za tijelo kako bi stabilizirali razinu vlage u koži. Odgovarajući gel za tuširanje i losion za njegu tijela koji će vam pomoći da svoju kožu održite zdravom i njegovanom nakon vježbanja možete kupiti u svom dm-u i ostvariti 15 puta više bodova na dm active beauty kartici.

Još više detalja otkrijte na https://www.dm.hr/koliko-zapravo-brines-o-sebi-170588.

Photo: None

Komentari 0