Life&style

Što tvoje omiljeno piće otkriva o tvom karakteru

Ukusi se razlikuju – Bogu hvala! Međutim, različiti ukusi odgovaraju i različitim karakterima…

Pa, tako je i kod izbora pića. Nije svejedno voliš li više topla ili ledena pića. Možda voliš više pjenušava? Tvoje omiljeno piće može puno toga otkriti o tebi. Koji si ti tip?

1. Strastveni tip 

Svejedno je li zima ili ljeto – uvijek moraš piti vruće piće! Kod izbora pića preferiraš visoke temperature, a kockice leda za tebe su tabu. Omiljeni napitci su ti kava i čaj. Voliš osjećaj topline koji ti daju! I tvoj životni stil je vruć - vruće ljetne noći i puno, puno akcije. Ukratko: strast i vatra riječi su koje te mogu opisati. 

2. Coolerica

„Hladna kao led“ tvoj je omiljeni slogan. Tebi je osvježenje najvažnije. Osobito kad malo zatopli ne smije ti nedostajati kockica leda u piću. Takav je i tvoj karakter – „leden“ – teško te je izbaciti iz takta te reagiraš vrlo opušteno. 

Možda vas zanima Koju boju vidiš? Ova slika će ti otkriti tvoju dominantnu osobinu! Rubrika Life&style Life&style

3. Nježna 

Smatraš da se snaga nalazi u miru te voliš pića bez „mjehurića“ i neutralnih okusa. Najradije piješ vodu iz slavine! Mirna si poput mirne vode – ali mirna voda je često i jako duboka… 

4. Nemirna 

Ništa bez mjehurića! Obožavaš pjenušava pića i voćne okuse koji ti daju potrebnu dodatnu energiju. I tvoj životni stil je sličan – nemirna si te u stalnoj potrazi za izazovima i avanturama. 

Možda vas zanima Što vrijeme odlaska na spavanje otkriva o tvom karakteru Rubrika Life&style Life&style

5. Svestrana 

Nemaš neko određeno omiljeno piće, otvorena si prema novome te rado isprobavaš – važno je da se eksperimentira! Voliš promjene, a ako si dugo na jednom mjestu, postaneš nemirna te tražiš nešto novo. Tvoj omiljeni hobi: preuređivanje stana.

Photo: thinkstock

Komentari 0