Life&style

Što to smjera Ella Dvornik? I s kakvim to manijakom ima posla?

  • Ella Dvornik je na svom Instagram profilu postavila vrlo zanimljivu objavu kojom nas je zaintrigirala
  • Otkrila je da će nas uskoro upoznati s Manijakom, ali je njegova pojava još uvijek obavijena velom tajne
  • Ako imaš ideju tko ili što je Manijak, možeš svoje odgovore poslati na manijak.hr i osvojiti nagradu

Ella Dvornik je na svom Instagram profilu objavila intrigantnu poruku! Naime, uz svoju fotografiju s upitnikom postavila je sljedeći opis - "Ljudi moji, čujte i počujte. Imam nešto u ruci, ali još je pod upitnikom. Pokušavam saznati od vas što mislite o čemu bi se moglo raditi? Možete li pogoditi?". Nas je uspjela zainteresirati!

Najpoznatija hrvatska influencerica marljivo radi i sprema nove projekte pa nas baš zanima što je to osmislila ovoga puta! Otkrila nam je samo da se radi o projektu "Ja sam manijak". Ali tko je taj manijak i o čemu se radi još uvijek nije poznato! Naime, link koji je postavljen vodi vas na Instagram profil Manijak na kojem trenutačno nema objava, a prati ga samo opis "Manijak to ne može biti svak, kad ga vidim moje srce kuca tika tak" u kojem će ljubitelji glazbe prepoznati stihove pjesme njezina oca Dine Dvornika. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Ipak ni to nam nije dalo odgovore koje smo tražili pa smo pohitali na službenu stranicu manijak.hr. Ondje smo otkrile da se zapravo radi o jednom proizvodu, a u kratkom videu Ella nam ga je ukratko i opisala. Ipak, oko manijaka je i dalje sve pod velom tajne. Ako ti imaš neku ideju što bi to moglo biti pogledaj video, razmisli i u priloženom obrascu napiši što misliš o čemu je riječ. Jedva čekamo pročitati!

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0