Life&style

Što pojesti prije plaže za cjelodnevnu energiju i ravan trbuh?

dm ima rješenje

Cijelu godinu ste naporno trenirali kako bi na godišnjem odmoru izgledali najbolje moguće, a onda vas prati nadutost i osjećaj neugode? Moguće da se radi o krivom odabiru doručka prije odlaska na plažu.

Krivac broj jedan za nadutost su mliječni proizvodi, ali neće pomoći niti krafne, peciva i ostala masna rješenja. Istražili smo što je najbolji izbor za doručak koji će vam dati puno energije za sve aktivnosti na plaži, a trbuh će vam ostati ravan. Sve potrebno pronašli smo u našem dm-u i dm online shopu.

Žitne pahuljice su univerzalno prihvaćene kao nutricionistički balansiran obrok s puno dobrobiti za apsolutno svakoga. Oni koji ih doručkuju svakodnevno imaju manji rizik od dijabetesa, debljine, a osiguravaju duži osjećaj sitosti jer razinu šećera u krvi podižu postupno, a ne jako brzo poput, naprimjer, krafni.

U dm-u možete kupiti Viola žitne pahuljice s dodatkom voća ili čokolade, kao i one od šest vrsta žitarica. Obogaćene su vlaknima koja su lako probavljiva i hranjiva, a najbolje ih je kombinirati s biljnim mlijekom – bademovim, rižinim, sojinim, kokosovim. Veliki izbor biljnih mlijeka također pronađite u vašem dm-u. Ako se na vrijeme opskrbite müslima možete sakupiti i višestruke bodove na svojoj kartici dm active beauty. Naime, za kupnju 2 ili više proizvoda Viola proizvoda u periodu od 1. do 15. srpnja  ostvarujete 30x više bodova što kasnije možete iskoristiti za veće uštede. Viola müsli dolaze u pakiranju od 1 kilograma što znači da ako iskoristite ovu promociju spremni ste za hranjiv doručak tijekom cijelog godišnjeg! Zvuči genijalno, zar ne?

Na Hit listi za prvu polovicu srpnja pronađite sve što će vam treba – od make up proizvoda do omekšivača. Iskoristite priliku i ostvarite 30x više bodova pri istovremenoj kupnji dvaju ili više:

  • proizvoda Maybelline
  • tekućih sapuna L'Angelica 300 ili 1000 ml
  • proizvoda head&shoulders
  • sapuna Lahor
  • proizvoda old spice
  • proizvoda durex
  • proizvoda Perwoll

Kako biste ostali u tijeku s posebnim pogodnostima i akcijama svakako pratite dm na društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu, a ne propustite posjetiti i web stranicu – www.dm.hr.

Photo: dm.hr