Life&style
Čitanjem sa dlana možeš otkriti hoćeš li se i kada udati

Što otkriva linija ljubavi? Evo kako iz dlana pročitati hoćeš li se udati?

  • Možda nisi stručnjakinja za čitanje iz dlana, ali uz prave upute možeš svašta otkriti
  • Naime, nekoliko vrlo posebnih linija predviđa koliko ćeš biti sretna u ljubavi
  • Čitanjem sa dlana možeš otkriti hoćeš li se vjenčati i kada 

Općenito, mi žene puno razmišljamo. A jedna od čestih tema oduvijek je bilo i pitanje hoćemo li pronaći muškarca iz snova. Dobro, nije nam to više baš nužno, ali zanimljivo je propitivati budućnost svog ljubavnog života. A sretnice koje su već u čvrstoj vezi možda razmišljaju hoće li u jednom trenutku zazvoniti svadbena zvona? Nažalost, ne možemo gledati u budućnost s čarobnom kuglom, ali možemo gledati u svoje ruke. Kako to? Zato što su ezoteričari uvjereni da naše linije na dlanovima govore mnogo o našoj budućnosti - uključujući i to koliko smo sretni u ljubavi i koliko ćemo brakova sklopiti. Čekaj... doista? Pa, vrijedi pokušati.

via GIPHY

Uzmi ruku s kojom pišeš i pogledaj područje ispod malog prsta. Tamo se nalaze takozvane „ljubavne linije“. Koliko ih možeš prepoznati? Jesu li duboke i izražene ili tanke ili čak prekinute? Broj ti govori koliko veza ćeš imati u svom životu, a njihova dubina koliko su te veze ozbiljne. Ako je linija izražena, onda je to vjerojatno brak! Izlomljene linije predstavljaju razdvajanje.

Čitanje iz dlana | Autor: Shutterstock Shutterstock

Možeš čak otkriti i kada ćeš se vjenčati!

Dakle, s pomoću linija na dlanu možeš čak i otkriti KADA ćeš ući u te veze. Ako su blizu linije srca (prva velika poprečna linija ispod prstiju), tada ćeš „svog čovjeka“ upoznati u mladosti. Ako su linije blizu malog prsta, vjerojatnije je da će to biti za koje drugo proljeće.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Inače: što je linija srca izraženija, to bolje i intenzivnije možeš pokazivati osjećaje. Ako je osobito široka, onda si jako sretna u ljubavi - prekidi, s druge strane, ukazuju na razočaranje. Lijepo zakrivljeno znači: jako si romantična.

Photo: Shutterstock

Komentari 0