Life&style

Što obući za adventsku špicu? Ovo su 3 odlične kombinacije!

Najsvečaniji i najužurbaniji mjesec u godini pred svaki stil stavlja veliki izazov, kako izgledati fantastično, a biti odjeven praktično, po zimi, sa stilom!

U adventskoj modnoj priči, Replay je vješto i inspirativno predstavio najdraže zimske komade te ih u tri potpuno različita looka sve pod isti nazivnik - božićni blagdani s praktičnim stilom koji izgleda fantastično!

Replayeva brend prezenterica Zara Hrvatin, u tri je scene odlično utjelovila duh božićnih želja kada je o stilu riječ te na sebi svojstven način iznijela neke od najtraženijih artikala kolekcije Jesen-Zima 2019.

Bajkovita kolekcija čiji dizajn u sadašnjost vraća prošlost nadograđenu vizijom budućnosti, njegujući osobni potpis i vrhunsku kvalitetu, donosi širok izbor fashion komada te pomiče uvriježena stilska pravila kada je riječ u kreativnom uživanju u blagdanima, sa stilom!

 | Autor:

DECK THE HALL!

Potpuno nespojivi komadi u savršenom blagdanskom looku koji na street style način prenosi zaigranost adventskog duha!

Ekstatični detalji u koloru, sudarajući dizajn dominantnog kaputa i kratkih hlačica, u najkreativniji mjesec u godini unose potrebnu dozu stilskog iznenađenja, kojem veličinu dodaje prepoznatljiva Replay kvaliteta.

Ženstveni vuneni džemper s upečatljivim uzorkom i cirkonima, sjajno će upotpuniti nešto robusnija obuća poput Replay čizama, koje su u novoj sezoni dobile detalje u bojama! 3, 2, 1, deck the hall!

 | Autor:

UNDER THE MISTLETOE

Jeans, jeans, jeans! Savršena okosnica za nadogradnju koja ovisno o ostatku garderobe ima moć ostaviti bez daha!

Božićna inačica jednog od najdražih modnih izuma, u blagdanskom stilu biva gotovo ukrašena nježnom satenskom bluzom i mekim toplim kaputom retro uzorka koji vibrira nostalgičnim prizvukom.

Jednostavan nakit i prirodno raspuštena kosa, definitivan su bonus za potpuni wow efekt! 3, 2, 1, under the mistletoe!

 | Autor:

A WINTER’S TALE

Čarobni spoj materijala, uzoraka i krojeva u Replay viziji, crn je od glave do pete što mu donosi onaj savršeni street style prizvuk!

Maxi haljina s printom zvijezda, centralna je sila zimskog looka koji jednostavno žudi biti viđen, a loose kroj ju čini savršenom za odlaske na blagdanska partye.

Bajkovite komade za savršen adventski stajling, možete pronaći po akcijskim cijenama. Sezonske akcije odnose se na CIJELU kolekciju Jesen-Zima 2019 te vrijede u svim prodajnim mjestima u Zagrebu, Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Zadru ili na službenom Reverto webshopu.

Photo: None

Komentari 0