Life&style

Što oblik usana govori o tvom karakteru?

Tko bi rekao da usne mogu biti pokazatelj tvojih duhovnih osobina, ali kineska medicina tvrdi tako. Pa, ako vjeruješ, pročitaj što usne govore o tebi!

Naravno, usne su najslađe za ljubljenje, fora je i isprobavati ruževe, ali iščitavati iz njih je li netko borben ili miran, samostalan ili ovisan, nježan ili grub... Prema kineskom tumačenju lica, možemo prema obliku, punoći usana i medijalnoj pukotini (ona udubina koja spaja nosi i usne) saznati kakvu osobnost osoba ima.

Pune usne

Pune usne kao i kod Angeline Jolie, označava snažan majčinski instinkt. Brineš se o drugima i stavljaš njihove potrebe ispred svojih. U vezama daješ više nego što uzimaš. Vjernost je za tebe vrlo važna.

Tanke usne

Nemaš problema biti sama. Cijeniš ugodno društvo, ali ponekad ti je malo previše te bliskosti. Voliš biti neovisna i sama sebi si oslonac. U vezi ti treba slobodnog prostora. Dok god ti partner to omogućava, veza vam je skladna.

Gornja usna ima izraženu medijalnu pukotinu

Ako ti je udubljenje između gornje usne i nosa istaknuto i izraženo, to ukazuje na kreativan i komunikativan karakter. Spontana si i uvijek kažeš ono što misliš. Ponekad govoriš prije nego što promisliš te tako kažeš stvari koje bi bilo bolje zadržati za sebe.

Gornja usna sa zaobljenom medijalnom pukotinom

Ako imaš ovakav oblik, znači da si vrlo oprezna i suosjećajna osoba. Zainteresirana si za svoje bližnje i uvijek si tu za druge. Osobe s ovim oblikom često nalazimo u socijalnim zanimanjima.

 

👑💘 #juliaroberts

Objavu dijeli Julia Roberts (@juliaroberrts)

Gornja usna bez medijalne pukotine

Ako nemaš nikakvo udubljenje i gornja usna ti je posve ravna kao i kod Julie Roberts, znači da se ne možeš emocionalno dobro ograditi od drugih. U odnosima najčešće samo slušaš i rješavaš probleme. Često se brineš o drugima i probleme svojih bližnjih projiciraš na sebe.

Male pune usne

Dobar si borac i voliš biti u središtu pozornosti. Teško ti je ulaziti u veze i biti vjerna. Ali kada se jednom zaljubiš, vrlo si strastvena te partneru daješ sve, potpuno se predaješ.

Neprirodne usne

Kinesko tumačenje lica kaže: tko promijeni oblik svojih usana, taj intervenira u svoju sudbinu. Ljudi koji su napravili usne punijima neprirodnim putem, postaju sebični i emocionalno nekontrolirani.

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0