Life&style

Što o tebi govori boja donjeg rublja

Psiholozi su otkrili da sklonost određenoj boji donjeg rublja može štošta otkriti o osobnosti vlasnice

Klasično crno, izazovno crveno, zaigrano plavo ili nevino bijelo – kakvo donje rublje preferiraš? Reći ćemo ti što njegova boja otkriva o tebi. 

Crna

Voliš da sve bude jednostavno, ali sa stilom. Kod jednostavnog odabira rublja pokazuje se tvoja senzualna strana. U kontaktu s drugima si komunikativna i nekomplicirana. Osim toga: majstorica si zavođenja i zračiš seksepilom. 

 | Autor: Promo Promo

 Ružičasta

Voliš flertovati i uvijek si spremna za zafrkanciju – upravo to i vole ljudi oko tebe. Možeš biti slatka curica, ali i opaka zavodnica! Ali često djeluješ pomalo rastreseno i nekoncentrirano. 

Crvena 

Živiš u epicentru strasti. Sve što radiš – radiš strastveno. Svejedno je li riječ o prijateljstvu, poslu, obitelji ili ljubavi: uvijek daješ sto posto od sebe! Od čiste strasti zaboraviš ponekad misliti na svoje potrebe. 

Plava 

Sasvim si cool, voliš chillati i teško te izbaciti iz svog mira. Tvoja je snaga u pozitivnom razmišljanju, talentirana si i stvorena za vođu te znaš jako dobro delegirati. Privatno si ponekad malo zatvorena i teško se može pridobiti tvoje puno povjerenje. 

Siva 

Ti si supermozak u društvu i za svaki problem imaš rješenje. Hobiji su ti filozofske rasprave do ponoći, kao i čitanje. Kod seksa i ljubavi si pragmatična. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Ljubičasta

Vjerna si prijateljica i parnterica. Tvoja nesebičnost te ocrtava – najbolja si frendica koju si netko može poželjeti. 

Žuta 

Zarazno zračiš optimizmom i širiš dobre vibracije oko sebe. Uvijek vidiš dobro u ljudima – ponekad si i prenaivna, pa te lako mogu iskoristiti. 

Zelena 

Racionalna si i čvrsto stojiš s obje noge na zemlji. Ne bojiš se stresnih situacija – naprotiv – tek si tada u pravoj formi. Što se tiče ljubavnog života, tvoja odlučnost i direktan pristup često prestravi muškarce. 

Bijela

Introvertirani si tip i radije navečer ležiš na kauču nego ideš na ludu turneju po klubovima. Nepoznatim osobama djeluješ plaho i sramežljivo, ali tvoja suzdržanost brzo nestane kad te upoznaju. Muškarci se moraju svojski potruditi kako bi dobili tvoju sklonost – i pogled na bijelo donje rublje. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Šareno

Čestitamo: karizma je tvoje drugo ime. Isijavaš pozitivom i simpatičnošću. Tvoj otvoren i ljubazan način komunikacije ponekad može zvučati površno. 

 

Photo: Promo

Komentari 0