Life&style

Što njegova brada govori o njemu?

Nosi li on divlju bradurinu do prsa, uredno podštucanu bradicu ili čak brk - mnogo govori o njegovom karakteru

Brada i brkovi odavno su se smatrali simbolom muževnosti. Gotovo do sredine 20. stoljeća važilo je pravilo da muškarac bez brade i šešira nije pravi muškarac. Krajem 20. i početkom 21. stoljeća trend brade kao simbola muškosti gotovo potpuno nestaje, ali zadnje se vrijeme polako opet vraća na trendy vrata. No, bila brada ukras ili ne, može nam otkriti nešto o karakteru nositelja.

1. TRODNEVNA BRADA

Njegove prednosti: frajeri s takozvanom trodnevnom bradom vrlo su uredni, organizirani i ambiciozni tipovi. Teže ka uspjehu i rijetko što ih može zaustaviti na tom putu. Teško ulaze u (ozbiljnu) vezu, ali kad ga uspiješ uhvatiti – mažena si i pažena.  
Njegove mane: ako ima osmodnevnu bradu – bježi od njega. To je dokaz da je lijena osoba. Uz to obično dolazi i neambicioznost i šlampavost. Ako mu nije stalo do sebe – neće ni do tebe. 

 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

2. PUNA BRADA

Njegove prednosti: premda puno cura ne voli pikavu bradurinu u blizini svoje kože, „punobradati“ frajeri predani su ljubavnici i potrudit će se zadovoljiti te u potpunosti. Iako su najčešće konstantno napaljeni, tvoje zadovoljstvo im je na prvom mjestu. 
Njegove mane: skloni su prevelikom komforu, pa često pretjeruju i budu dosadni u svom inzistiranju na ležernosti. 

 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric) on

3. BRKOVI 

Njegove prednosti: brkati frajeri često vode glavnu riječ u društvu i jako su zabavni. Uvijek imaju neku zafrkanciju u rukavu. U maniri legendarnog brkonje gospodina Fulira – ljubazni su i slatkorječivi. 
Njegove mane: međutim, neki nositelji brkova malograđani su bez stila. Kako ih razlikovati? Shvatit ćeš vrlo brzo – čim otvori usta i počne pričati. 

 | Autor: miss7 miss7

4. KOZJA BRADA

Njegove prednosti: ti su likovi vrlo često nevjerojatno samouvjereni, dobro znaju što žele i često to i dobiju. Razmišljaju svojom glavom i zaziru od stereotipova i predrasuda. Otvoreni su i zanimljivi. 
Njegove mane: budi oprezna! Neki frajeri s kozjom bradom pretjeruju u svojoj samohvali, pa mogu biti iznimno hvalisavi i neizmjerno dosadni. 

5. BEZ BRADE

Njegove prednosti: vrlo je organiziran i točan. Također je discipliniran i orijentiran na cilj. 
Njegove mane: lik koji se svako jutro brije točno u 6:23 te izlazi iz kupaonice točno u 6:52, a potom pogladi psa, izlazi iz stana te točno u 7:02 sjeda na kožno vozačko sjedalo preko kojeg je navučena zaštitna presvlaka – može ponekad biti prava cjepidlaka. 

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corluka14_fan) on

Photo: Instagram

Komentari 0