Life&style

Što muškarci zapravo misle o našim dlačicama?

Jesu li im dlačice odbojne ili se možda baš pale na dlakave noge? Trošimo li previše vremena i živaca brinući? Poslušaj što kažu muškarci - ima i vrlo ohrabrujućih poruka!

Ženama dlake na tijelu strahovito smetaju i to smatraju, kažu istraživanja, drugim najvećim problemom kad je riječ o izgledu, odmah iza viška kilograma. Zato sate i sate provodimo u depilaciji voskom, brijanju, čupanju, izbjeljivanju ili na tretmanima laserom. Je li to zapravo bačeno vrijeme (i novac)? Možda je muškarcima dlakavost super? No, ipak se čini da baš i nije (čast izuzecima), kako pokazuju mišljenja prikupljena u jednoj anketi.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Meni je dlakavost nešto najodbojnije na ženi, tjelesno. Mislim da bih najradije da uopće nema dlaka, ali ako ih već ima, mora ih staviti pod kontrolu. A dlake na licu nikako nisu dobre jer bi moja muževnost bila ugrožena - pa meni je trebalo mjesec dana da pustim bradicu! - Vedran P.

Što se mene tiče, najvažnija je bikini zona. Mora biti glatka. Znam da se od depilacije ili brijanja koža na tom dijelu zna gadno upaliti, a i to ne podnosim. Dlake na nogama i pod rukom zapravo mi ne smetaju (ajde dobro, ako nisu baš užasno dugačke) i više mi ide na živce kad cura oko toga diže paniku. - Lovro K.

Dok god je trava pokošena, sve je u redu! Malo dlačica ne smeta, ali samo na nekim mjestima. - Siniša S.

Žene krasi mnogo toga, a dlakavost je samo malen dio njihove osobnosti. Vrlo je privlačno ako je žena prirodna i dovoljno samopouzdana da se ne pokorava slijepo trendovima i savjetima u časopisima. Uostalom, koga se tiče kako ona želi izgledati osim nje same? - Robi M.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Imam gustu kosu, ali nisam baš dlakav po tijelu i možda zato preferiram partnerice koje nemaju nijednu dlačicu od trepavica naniže, uključujući i tamo dolje. Nekom se sviđa čupavi tepih, meni je draži laminat. - Veljko P.

Hoćete reći da netko voli šumu dlaka na onom mjestu? Ma dajte. Pa zna se da je seks bolji kad je sve glatko izbrijano. - Saša J.

Obožavam kad moja djevojka ode na holivudsku depilaciju i poslije je glatka kao svila! Po meni, cure se moraju depilirati temeljito i kompletno - nema dlaka niže od trepavica. - Damir J.

Volim da su cure izdepilirane, i to voskom, što je po meni najbolja metoda, naročito za ruke i noge koje su onda super glatke. A što se tiče intimnih dijelova, brazilka je zakon. - Ivan B.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Ni muškarcima nije lako držati tu dlakurinu pod kontrolom. Osobno sam čekinjav i moram se jako potruditi da ne izgledam kao krapinski pračovjek kad idem na bazen ili na plažu. Uglavnom podrezujem dlake ili ih brijem; jednom sam probao s voskom, ali to je čisti užas! Dlake na ženskom tijelu ne podnosim! Drage dame, radite što hoćete, brijte se, čupajte, ali molim lijepo, budite propisno depilirane! - Bojan G.

Ja vam volim da dolje ima malo dlaka, bar jedna prugica, a može biti i cijela obrasla. Kad je komad seksi, dlake me ne smetaju, dapače. A ono kad je sasvim obrijana malo mi previše daje na dijete. - Davor G.

 | Autor: Instagram Instagram

Mrzim kad žena ima brčiće. Cure ne vole moje brkove, ja ne volim njihove i gotovo. - Ivica M.

Sviđaju mi se žene koje drže do sebe i njeguju se. Važno je da je bikini zona uredna, ostalo nije tako bitno. Zapravo, najvažnije je da se ona osjeća ugodno u svojem tijelu. - Željko V.

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lorena41

    Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com