Life&style

Što kažete na 25x više bodova na ukupnu kupnju?

Zvuči nestvarno, ali uz dm i to je moguće. Od 15. do 21. ožujka dm svim članovima programa dm active beauty koji aktiviraju eKupon poklanja 25x više bodova na ukupnu kupnju.

Na primjer, ako potrošite 200 kuna u dm-u, umjesto 20 bodova dobit ćete čak 500 bodova. Dobivenih 500 bodova možete zamijeniti za popust u iznosu od najviše 50 kuna – što je 25 % iznosa vašeg računa!

U aplikaciji dm active beauty čeka vas eKupon za ostvarivanje 25x više bodova u prodavaonicama dm-a koji morate aktivirati kako biste prikupili cijelu hrpu bodova i ostvarili super uštede. Ako još niste član programa dm active beauty, možete se učlaniti odmah na sljedećoj poveznici www-dm.hr/dmactivebeauty i iskoristiti ovu pogodnost kojom dm nagrađuje svoje vjerne kupce.

Naravno, ova pogodnost vrijedi i za svaku kupnju u dm online shopu obavljenu u periodu od 15. do 21. ožujka. Kako ostvariti 25x više bodova pri online kupnji? Jednostavno. Odaberite proizvode koje želite kupiti i kliknite na košaricu te na prvoj stranici narudžbe upišite broj kartice dm active beauty u za to predviđeno polje. Nakon što upišete broj kartice, kliknite na plavu strelicu te nastavite s kupnjom, za koju će vam biti dodijeljeni višestruki bodovi.

Kupon za 25x više bodova na ukupnu kupnju nije moguće kombinirati s drugim eKuponima za ostvarivanje bodova na ukupnu kupnju, a možete ga kombinirati s eKuponima za višestruke bodove pri kupnji proizvoda odabranih pojedinačnih brendova te s Hit listom bodova.

Više informacija o ovoj i drugim pogodnostima koje vas čekaju u programu dm active beauty otkrijte na internetskoj stranici www.dm.hr.

Photo: dm.hr