Life&style

Što kaže horoskop, koja je idealna frizura baš za TEBE?

Frizuru najčešće biramo prema tipu kose, obliku lica, boji očiju, stilu... A što kažeš na to da nam u izboru idealne frizure pomogne i horoskopski znak?

Ako si ikada imala frizuru zbog koje si rekla "ovaj look je kao stvoren za mene" - možda je stvarno i bio baš za tebe. Najozbiljniji smo! Tvoja savršena frizura zapisana je u zvijezdama, a tvoj horoskopski znak otkrit će ti je li uskoro vrijeme za novi posjet frizeru.

Ovan (21.3. - 19.4.): Pixie frizura

Ti si samouvjerena, energična i tako opaka! Ovnovi vole izražajne boje i nijanse koje su dramatičnije od uobičajenih. Ponekad su nepraktični, često ni ne pitaju je li frizura laka za održavanje te završe s frizurom koja nije prikladna njihovom tipu kose i zbog toga budu frustrirani. Pixie frizura je sve samo ne to! Za nju ti neće trebati komplicirana rutina, dovoljan je mousse za volumen i spremna si za izlazak. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Halle Berry

Bik (20.4. - 20.5.): Lob

Praktični i elegantni Bikovi vole tradicionalne ženstvene boje i frizure, jednostavne za održavanje. Kad pronađu onu savršenu za sebe, rijetko je mijenjaju. Njihova idealna dnevna frizura je strogo i uredno ošišana kosa koja će dobro izgledati i kada je malo neuredna. Srećom za tebe, lob nikada neće izaći iz mode, zahvaljujući svojoj dužini i raznovrsnosti. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Adele

Blizanci (21.5. - 20.6.): Asimetrični bob

Super kratki bob s jedne strane i elegantni lob s druge; asimetrični rez stvarno ti dozvoljava da se poigraš sa svojom osobnošću! I da, jednako dobro funkcionira i sa kovrčavom, ali i sa ravnom kosom. Žena Blizanac učinit će sve da dobije frizuru kakvu nosi njena najdraža glumica pa čak i ako mora provesti sat vremena u kupaonici svakog jutra.

 | Autor: getty images getty images Rose Byrne

Rak (21.6. - 22.7.): Opuštene kovrče

Žene Rakovi vole jednostavne i ženstvene stilove. Duga i ravna ili kosa s mekim uvojcima najdraža im je frizura! Nepopravljive romantičarke koje obožavaju biti ženstvene, Račice su jednostavno zaljubljene u opuštene kovrče.

 | Autor: Getty Images Getty Images Priyanka Chopra

Lav (23.7. - 22.8.): Voluminozni slojevi

Ti si rođena da budeš u centru pažnje, a ogromni volumen za tebe radi upravo to. Ženu Lava najčešće prepoznajemo po bujnoj kosi, bez obzira na frizuru i boju. Lavice ne prate trendove, već nose frizuru koju smatraju svojim osobnim pečatom. Zbog tvrdoglavosti, nagle promjene nisu njihov stil, pa više vole suptilne promjene. Ošišaj kosu u lagane slojeve koji će ti pomoći postići volumen kakav želiš!

 | Autor: Getty Images Getty Images Jennifer Lopez

Djevica (23.8. -22.9): A-linija

Perfekcionist je tvoje srednje ime, a ova frizura je upravo to! Djevice vole uredne, čak i konzervativne frizure. Zbog toga im odgovaraju vrlo čiste linije poput one u "bob" frizuri. Odreži bob nešto više pozadi i ostavi prednje pramenove dužima. Tretmani keratinom stvoreni su za Djevice - jer svaka vlas mora biti na svom mjestu! 

 | Autor: getty images getty images Beyonce

Vaga (23.9. - 21.10): Ravna i elegantna

Ravnoteža je jako važna Vagama, a ne postoji ništa simetričnije od zaglađenog, ravnog looka. Vage vole elegantan i sofisticiran izgled. One su vrlo šik i imaju stila, a za razliku od većine znakova, mogu mijenjati frizuru iz dana u dan kako bi se ona savršeno uklopila uz odjevnu kombinaciju. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Kim Kardashian

Škorpion (22.10. - 21.11.): Strogi bob

Jako strastvene i još više intenzivne - ali to nije ništa loše! Žena Škorpion voli zrači seksepilom i moći, a često joj uspijeva, da čim se ujutro probudi i ustane iz kreveta - izgleda odlično bez mnogo truda. Vole bogate boje, poput kestenjaste ili plavih pramenova, koji im uokviruju lice. Za njih je kao stvorena frizura bob strogih linija jer je u jednakoj mjeri seksi kao što je i elegantna.

 | Autor: Getty Images Getty Images Kerry Washington

Strijelac (22.11. - 21.12.): Moderni minival

Tri riječi koje te opisuju: sretna, bezbrižna i zaigrana. Ovom hirovitom znaku (koji ne voli da ga ograničavaju) najbolje odgovara mladenačka frizura, ali prije svega ona koja je gotova u minimalnom roku. Žene Strijelci nisu za frizure za koje je potrebno i 45 minuta - jer smatraju to gubljenjem vremena. Minival je idealan za tebe jer se svakog jutra realno budiš sa gotovom frizurom!

 | Autor: Getty Images Getty Images Meg Ryan

Jarac (22.12 - 19.1.): Duga i lepršava

Poput Djevica, i Jarčevi su perfekcionisti i uvijek tip-top spremni za svaku prigodu. Jarčice vole čist, moderan izgled, tradicionalne boje te stilove pogodne za posao, ali i za večernji izlazak. Upravo je duga, lepršavo frizirana kosa bezvremenska frizura koja ostavlja bez daha. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Kate Middleton

Vodenjak (20.1. - 18.2.): Stepenaste šiške

One prvenstveno vole slobodu, uživaju u isprobavanju novih trendova i često mijenjaju izgled. Sve su samo ne konformisti pa ih se često može vidjeti i s otkačenom, modernom frizurom neočekivane i neprirodne boje. Tvoja boho osobnost može podnijeti zabavnu i opuštenu frizuru, a tu savršeno dobro uskaču - stepenaste šiške! Možeš ih razdvoji na sredini i začešljati na stranu ili sve staviti na jednu stranu kad poželiš promjenu. Što hoćeš, jer to je u tvojoj prirodi...

 | Autor: Getty Images Getty Images Kate Hudson

Ribe (19.2. - 20.3.): Dugi slojevi

Ovaj ultra ženstveni vodeni znak slab je na trendove, ali i na to da se uklopi. Ribe vole dugu, svilenkastu kosu i žele frizuru u koju ne treba ulagati puno truda. Lako ih je nagovoriti na promjenu, čak i kada nisu sigurne žele li to, ali ako rezultat nije onakav kakav su očekivale mogu se jako uzrujati. Ako imaš prirodno valovitu kosu, izbjegavaj sušenje sušilom za kosu; a ostalim Ribicama predlažemo jednostavne duge slojeve u kosi koje će super brzo i jednostavno nakovrčati uz pomoć figara i postići taj look koji im najbolje pristaje!

 | Autor: Getty Images Getty Images Drew Barrymore

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0