Life&style

Što će ti njegova brada OTKRITI o njemu?

Nosi li on divlju bradurinu do prsa, uredno podštucanu bradicu ili čak brk - mnogo govori o njegovom karakteru

Brada i brkovi odavno su se smatrali simbolom muževnosti. Gotovo do sredine 20. stoljeća važilo je pravilo da muškarac bez brade i šešira nije pravi muškarac. Krajem 20. i početkom 21. stoljeća trend brade kao simbola muškosti gotovo potpuno nestaje, ali u zadnje su vrijeme muške brade postale predmetom ženske požude. No, bila brada ukras ili ne, jesi li znala da nam brada može  otkriti svašta nešto o karakteru nositelja...?

Trodnevna brada 

Frajeri s takozvanom trodnevnom bradom vrlo su uredni, organizirani i ambiciozni tipovi. Teže ka uspjehu i rijetko što ih može zaustaviti na tom putu. Sve su samo ne lijeni, a to dokazuje i njegova brada oko koje se toliko trudi. Doduše, stiliziranje brade puno im je lakše s novim generacijama britvica, a upravo je jedan takav i Wilkinson Hydro Connect 5, zbog čije je gel tehnologije u britvici uređivanje lakše nego ikad. 

 | Autor: Wilkinson Wilkinson

Puna brada

Premda puno cura ne voli pikavu bradurinu u blizini svoje kože, „punobradati“ frajeri predani su ljubavnici i potrudit će se maksimalno zadovoljiti djevojku. Međutim, skloni su prevelikom komforu, pa često pretjeruju i budu dosadni u svom inzistiranju na ležernosti.

 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric)

Samo brkovi

Brkati frajeri često vode glavnu riječ u društvu i jako su zabavni. Uvijek imaju neku zafrkanciju u rukavu. U maniri legendarnog brkonje gospodina Fulira – ljubazni su i slatkorječivi. Zbog hidratizirajućeg efekta gela koje Wilkinson HC5 britvica sadrži sada je dečkima super jednostavno održavati brkove urednima i strukturiranima onako kako oni žele. 

 | Autor: Wilkinson Wilkinson

Kozja brada

Ti su likovi vrlo često nevjerojatno samouvjereni, dobro znaju što žele i često to i dobiju. Razmišljaju svojom glavom i zaziru od stereotipova i predrasuda. Otvoreni su i zanimljivi. Ali svakako budi oprezna! Neki frajeri s kozjom bradom pretjeruju u svojoj samohvali, pa mogu biti iznimno hvalisavi i neizmjerno dosadni. 

Bez brade

Ovaj je muškarac jako organiziran i točan. Također je discipliniran i orijentiran na cilj. Da bi njegova brada apsolutno uvijek bila glatka, meka i njegovana - ovaj muškarac u svojoj kupaonici uvijek ima Wilkinson Hydro Connect 5 britvicu koja je kompatibilna sa Fusion drškom. Koliko god da volimo dečke s bradama, jednako tako ih volimo pomaziti po glatkoj koži na bradi...

 | Autor: Wilkinson Wilkinson

Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sneki2

    bez brade molim..