Life&style

Što će nam adventski vijenac uz ovu svijeću? S njom isto možemo odbrojavati dane do Božića

  • Šarmantnih blagdanskih detalja ne možemo se nagledati, a sad nam se svidjela nešto drugačija svijeća
  • Riječ je o svijeći iz Sinsaya koja na sebi ima ispisane brojeve, a koji završavaju s brojem 24
  • Ova adventska svijeća može zamijeniti adventski vijenac pa paleći je od sutra svaki dan možemo započeti odbrojavanje dana do Božića

Blagdansko razdoblje, posebice Božić, donosi sa sobom nevjerojatnu čaroliju i toplinu koja nas obuzme već pri samom spomenu na njega. Iščekivanje blagdana nije samo čekanje na poklone, već i vrijeme koje najviše volimo provoditi s obitelji i prijateljima.

Također, jedan od omiljenih aspekata blagdanskog perioda godine je i ukrašavanje doma. Razigrane lampice, božićna drvca i raznoliki ukrasi stvaraju atmosferu koja će te vratiti u djetinjstvo. Stoga, novih i simpatičnih ukrasa nikad dosta, a jedan nadasve zanimljiv pronašli smo u Sinsay ponudi. Kao što smo spomenuli, ova jednostavna bijela svijeća zapravo je vrlo posebna. 

 | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay, svijeća (2,49 eura)

Brojevi koji se nižu jedan ispod drugog označavaju dane od 1. pa sve do 24. prosinca kada je vrijeme za kićenje bora. Odbrojavanje do ovog trenutak i iščekivanje Božića, uz ovu svijeću ili bolje rečeno - "adventnski kalendar", sigurno će brže proći, a ujedno će tvom domu podariti dodatan dašak topline. Također, ovu svijeću možeš i pokloniti dragoj sobi kao simpatičnu blagdansku sitnicu jer je cijena od 2,49 eura čini vrlo pristupačnom. 

Možda vas zanima Za čarobnu dekoraciju: Najljepše figure orašara ovog puta dolaze s domaćim potpisom Rubrika Life&style Life&style
Photo: Sinsay
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    bas dobro izgleda