Life&style

Stiže Pokemon film, a Ryan Reynolds je Pikachu. Što još znamo o filmu?

  • Početkom svibnja u kina stiže Pokemon Pikachu Detective film
  • Lik Pikachua tumači Ryan Reynolds
  • U filmu će se pojaviti mnogi slavni Pokemoni poput Charizarda 

Postoji li netko tko nije znao za Pokemon crtić koji prati zgode i nezgode Asha Ketchuma, dječaka koji je čvrsto odlučio da želi biti trener "supermoćnih životinjica" Pokemona koje trebaš uloviti, trenirati i čuvati u loptici. Već na prvom putovanju sreo je Pokemona Pikachua - malo, žuto stvorenje koje se, koristeći svoj slavni "elektrošok" i šarmantnu animaciju, osvojilo srca gledatelja diljem svijeta. Pa tako i kod nas! Postoji li uopće netko tko baš nikada nije čuo za Pokemone? Zbog njihove planetarne popularnosti, ne čudi da zbog skorog izlaska filma Pokemon Pikachu Detective filma vlada veliko uzbuđenje. Naime, iz tvornice Warnera Brosa uskoro stiže ova filmska poslastica pa smo istražili nekoliko stvari o njoj! 

Možda vas zanima Ovo moraš znati: 7 načina kako da ne dobiješ šlaufić oko struka Rubrika Life&style Life&style

1. Ryan Reynolds dao je glas Pikachuu

Iako je u ovom slučaju riječ o filmu, a ne o crtiću - Pikachu naprosto nije mogao biti odglumljen. On je animiran, a glas mu posuđuje Ryan Reynolds koji bi premijeru ovog filma mogao dočekati baš u Hrvatskoj, na snimanju filma koje će se u svibnju iz Rovinja premjestiti u Zagreb. Ryan je zbog uloge Pikachua prilično uzbuđen, a o snimanju je napravio i malu video parodiju u kojoj se našalio kako je, da bi nalikovao Pikachuu, pokušao izgubiti 80 kilograma. Naravno, fizički i dalje nije nalikovao liku kojeg tumači, ali to ga nije omelo da se uživi u tu ulogu.

2. Hoće li Pikachu slučajeve rješavati elektrošokom?

Iako je Pikachu kao fenomen postao slava po elektrošoku kojim lako osvaja borbe s protivnicima, još uvijek je upitno hoće li film kultnom Pokemonu ukrasti njegovu supermoć. Zasada je poznato da će Pikachu biti skloniji rješavanju slučajeva nego pravoj borbi te da će se koristiti mudrošću i lukavošću. Međutim, nitko nije rekao da u kriznim situacijama neće u pomoć pozvati svoj slavni elektrošok.

3. Bulbasaur je također u filmu

U filmu se pojavljuje mnogo likova iz poznatog svijeta Pokemona, a među njima i nekoliko omiljenih. U traileru se vidi kako je Squirtle nestao i vjerojatno je Pikachu taj koji će ga morati pronaći. Bulbasaur neće biti usamljen jer će se u filmu pojaviti cijelo krdo Bulbasaura. S obzirom da su mnogobrojni i čine se snažni, nadamo se samo da su dobronamjerni. Nadalje, tu je i omiljeni "zmajoliki" Charizard koji će se koristiti svojim starim snagama. On je u traileru prikazan u ringu i ima vatreni okršaj! Nema sumnje da će u filmu biti puno uzbuđenja!

Možda vas zanima Bijele traperice: 5 outfita koji će te uvjeriti da ih se isplati imati u ormaru Rubrika Moda Moda

4. Tko će biti Pokemon trener?

Ako ne računamo Ryana kao Pikachua, glavni muški lik u ovom filmu je Tim Goodman, lik kojeg tumači Justice Smith. On će, u potrazi za svojim nestalim ocem Harryem, doći do Pikachua i shvatiti da s njim može lako komunicirati. Nadalje, 21-godišnji Tim, čiji je nestali otac bio Pokemon partner, polako će se pretvarati u pravog Pokemon trenera. Tim i Pikachu zajednički će se otisnuti u nadrealnu avanturu prepunu iznenađenja i putem učiti mnogo o drugima i sebi samima. Jedva čekamo vidjeti! 

5. Film u kina stiže uskoro...

Pokemon film u kina stiže 10. svibnja. Datum se približava, a emocije fanova po društvenim mrežama su pomiješane. Neki se vesele, a neki su pomalo skeptični. Ipak, razloga za sumnju u dobar ishod i pravu filmsku poslasticu zasada nema. Iskreno, Ryan i Pikachu zvuče nam kao najslađa kombinacija svih vremena! 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0