Life&style

Stiže novi KitKat Ruby - od prave ružičaste čokolade!

Rozi KitKat? Ma zaustavite sve dijete svijeta, ovo želimo ODMAH!

Svi fanovi slastica uskoro će moći probati novo otkrivenu, četvrtu vrstu čokolade - i to kupujući KitKat. Ova je čokoladica bajkovitog izgleda prvo testirana u Japanu i Koreji, a sada kreće i u osvajanje Europe! Prirodno rozu "Ruby" čokoladu stvorio je Barry Callebaut - jedan od najvećih proizvođača kakaovca u svijetu. U rujnu prošle godine, nakon 13 godina rada, testiranja i usavršavanja stvorena su ružičasta zrnca kakaa. 

Nestlé je jedan od prvih brendova koji je novi vrstu čokolade počeo komercijalno prodavati po Japanu i Koreji tako što su lansirali takozvani Chocolatory Sublime Ruby KitKat. Ali dobre vijesti za sve nas, roza čokoladica uskoro stiže u Veliku Britaniju, a zatim nadamo se i u ostatak Europe. 

Klasična čokoladica izrađena od četiri prutića prelivena je s ruby čokoladom, koja se dobiva iz Ruby zrnca kakaa. Četvrta vrsta čokolade (nakon mliječne, bijele i tamne!) navodno ima intenzivan okus bobičastog voća bez ikakvih dodanih boja i pojačivača okusa. Ma zvuči senzacionalno! 

Kako kažu iz Nestléa: "Znamo da je novi KitKat velika stvar i jako smo uzbuđeni što možemo našim fanovima ponuditi jednu potpuno različitu vrstu čokolade."

 

Objavu dijeli sophranks (@sophranks)

Ruby čokolada je velika inovacija, a KitKat je prvi brend koji je komercijalno dovodi u Europu. Nakon Europe, na red dolazi i američko tržište, a čim stigne na naše prostore - vjeruj nam da trčimo po nju!

 

Objavu dijeli @candyhunting

Photo: Instagram

Komentari 0