Life&style

Stiže nam nova sezona 'Ženske priče': Minea, Josipa Pavičić, Ivan Dečak i Igor Mešin prvi su gosti

  • Popularni talk show 'Ženska priča' stiže nam u svojoj 12. sezoni 
  • Prvo izdanje Ženske priče održat će se u srijedu, 25. rujna
  • Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić ovaj će put ugostiti pjevačicu Mineu, spisateljicu Josipu Pavičić, pjevača Ivana Dečaka i glumca Igora Mešina

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će u prvoj emisiji nove, 12. sezone popularnog talk-showa Ženska priča, i to na temu 'novi početci', ugostiti poznate osobe iz hrvatskog javnog prostora - pjevačicu Renatu Končić Mineu, spisateljicu Josipu Pavičić, pjevača Ivana Dečaka i glumca Igora Mešina. 

Prvo ovosezonsko izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! na adresi Palmotićeva 22, u srijedu 25. rujna u 20 sati. Sav prihod od ulaznica donirat će se Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

 | Autor:

Na samoj večeri, koja je jako dobro posjećena tematiziraju se razna životna područja, ali na zabavan i opušten način, uz interakciju publike koja gostima postavlja pitanja. Otvorene i iskrene priče javnih osoba poput Danijele Martinović, Maje Šuput, Jasne Zlokić, Alke Vuice i brojnih drugih koji su su već sudjelovali u ovom talk-showu su garancija uspjeha Ženske priče i 'mjesta više' koje se traži iz mjeseca u mjesec.

Svi su pozvani da uživaju u novom, 12. izdanju Ženske priče, čija će sezona trajati do srpnja 2025. godine. No, kako bi osigurali svoje mjesto, potrebna je rezervacija koja se može napraviti putem maila zenskaprica.sax@gmail.com ili putem WhatsAppa na broj 091/552-0611. 

Photo: Instagram @minea.official

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450