Life&style
3. sezona serije Bridgerton

Stigle su nove fotografije iz treće sezone 'Bridgertona', a odbrojavanje do početka serije je počelo

  • Dame i gospodo, namjestite još jednom korzet i cilindar jer 'Bridgerton' kreće u sljedeću, treću sezonu
  • Otkrit ćemo ti sve što smo saznali o novoj sezoni – u pravom stilu Lady Whistledown
  • Osim novih fotografija iz serije, znamo i datum početka novih epizoda

Da se podsjetimo: Nakon ljubavne drame i vruće romanse između Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) i vojvode od Hastingsa (Regé-Jean Page) u prvoj sezoni, druga sezona 'Bridgertona' vrtjela se oko najstarijeg Bridgertonovog sina Anthonyja (Jonathan Bailey) i pružila je puno ljubavne zbrke: Morao je birati između dvije sestre! (Spoiler: Simone Ashley kao Kate Sharma pobijedila je u utrci.) Ali, u trećoj sezoni 'Bridgertona' karte se mijenjaju - i sumnjamo da je na svakoj od njih herc as.

Što će se događati u trećoj sezoni serije?

Za razliku od serije knjiga, treća sezona Netflixove serije detaljnije će se baviti ljubavnim životom Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Ne samo da je Lady Whistledown trn u oku kraljici sa svojom uvijek savršenom informiranošću, nego je također oduvijek bila zaljubljena u Colina Bridgertona (Luke Newton). Hoće li njih dvoje pronaći svoj sretan kraj u novoj sezoni? Pitanje ostaje otvoreno. Imamo osjećaj da kraljica Charlotte (Golda Rosheuvel) misli da i ona ima pravo glasa po tom pitanju. U svakom slučaju, jedno je sigurno: Drama i romantika, nenadmašna su kombinacija za ljubitelje 'Bridgertona'!

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, Bridgerton, Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i Colin Bridgerton (Luke Newton)

Glumačka ekipa

Osim Nicole Coughlan i Lukea Newtona kao Penelope Featherington i Colina Bridgertona, mnogi glumci iz prošle sezone također su se vratili u nastavak 'Bridgertona' - koliko možemo zaključiti iz videa. Osim toga, u 'Bridgerton' dolazi novi trio muškaraca, koji će vjerojatno također biti zainteresirani za Penelopinu ljubav: Daniel Francis kao Marcus Anderson, Sam Phillips kao Lord Debling i James Phoon kao Dankworth.

  Možda vas zanima Evo i prvog naslova za 2024. kojeg s nestrpljenjem iščekujemo: Kate Winslet izgleda briljantno u ulozi političarke Rubrika Life&style Life&style

Nažalost, obožavatelji se moraju rastati od ovog glavnog lika

Tužna vijest za obožavatelje kuće Lady Violet Bridgerton: Daphne Bridgerton se nažalost više neće pojavljivati u trećoj sezoni. Glavni lik prve sezone i glumica Phoebe Dynevor ispunila je svoje ugovorne obveze na kraju druge sezone i trenutačno se posvećuje drugim projektima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PD 🌗 (@phoebedynevor)

Još nije poznato kako će se objasniti nestanak popularnog lika u trećoj sezoni serije. Pustimo li mašti na volju, onda se Daphnein iznenadni nestanak može objasniti ovako: Vojvoda od Hastingsa (naravno!) odlučio se na život daleko od kraljevske vreve i počinje karijeru na farmi mlijeka u engleskoj provinciji te proizvodi jogurt (i liže žlicu nakon što ga kuša). Naravno, njegova vjenčana supruga, dragulj prve sezone 'Bridgertona', to ne želi propustiti…

Ova teorija fanova 'Bridgertona' šokira internet

Proći će dosta vremena dok nove epizode 'Bridgertona' ne zatrepere našim ekranima. U međuvremenu, međutim, šokantna teorija obožavatelja izaziva pomutnju na internetu: Fanovi 'Bridgertona' otkrili su da bi treća sezona mogla napraviti pravi skok u vremenu. U knjigama, koje služe kao osnova za serijal, traje čitava vječnost od deset godina dok se Penelope i Colin konačno ne pronađu. Druga sezona odvijala se 1814. godine, tako da bi se događaji u 3. sezoni mogli odvijati 1824. godine.

Svatko tko je pazio na povijest već bi trebao imati suze u očima: Između 1814. i 1824. umrla je jedna od najpopularnijih ličnosti britanskog plemstva i također lik iz 'Bridgertona': kraljica Charlotte. Kraljica, kojoj je Netflix posvetio čak i vlastitu seriju, umrla je 1818. godine. Netflix je prilično istinito prikazao njezin život u 'Bridgertonu' i seriji 'Kraljica Charlotte' (što se tiče njezinog životopisa).

Shonda Rhimes, žena koja stoji iza 'Bridgertona', već je jasno rekla da serija nije lekcija iz povijesti. Međutim, također se možeš zapitati zašto su stvarni ljudi utkani u priču ako im ne daš istinitu biografiju. U svakom slučaju, nećemo svi znati što se zapravo događa kraljici Charlotte u Netflixovoj seriji sve do treće sezone 'Bridgertona'.

Kada počinje prikazivanje treće sezone 'Bridgertona'?

Dugo je trajalo, obožavatelji popularne Netflixove serije morali su čekati još dulje, ali odnedavno je čekanju konačno došao kraj, jer Netflix je otkrio datum početka nove sezone 'Bridgertona'. Treća sezona bit će podijeljena u dva dijela: prve epizode o Penelope i Colinu bit će dostupne za gledanje na Netflixu od 16. svibnja 2024. Drugi dio nove sezone slijedi mjesec dana kasnije, sredinom lipnja.

Nove fotografije

Božićne želje su nam se ostvarile: Netflix je za objavio nove slike iz treće sezone 'Bridgertona', a opet je tu naš omiljeni par 'Kanthony'! Možemo očekivati nove intrige i puno drame. 

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, Bridgerton, Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) i Kate Sharma (Simone Ashley)  | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, 3. sezona serije Bridgerton  | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, Bridgerton, Luke Newton kao Colin Bridgerton  | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, Bridgerton, Luke Newton kaoColin Bridgerton i Nicola Coughlan kao Penelope Featherington

Zašto se Bridgertom morao snimati ispočetka?

Priča se da je naša omiljena drama 'Bridgerton' doživjela veliki neuspjeh - što u konačnici znači da je i datum izlaska dodatno pomaknut. Nicola Coughlan i ekipa već su se vratili na set treće sezone 'Bridgertona', ali je kreatorica serije, Shonda Rhimes, navodno bila nezadovoljna sadržajem serije.

Prema medijskim izvješćima, dijelovi treće sezone bili su posebno mračni. Shonda Rhimes poželjela je potom promijeniti te dijelove jer su stvari za nju postale preozbiljne. Ove ozbiljnije scene i radnje morale su se ponovno snimiti i zamijeniti veselijim - naravno, za to je potrebno vrijeme, zbog čega je prikazivanje odgođeno. Ali jedno je jasno: produkcijski tim očito želi da sve bude vrhunsko.

serija Ripley, Adam Scott Možda vas zanima 'Talentirani gospodin Ripley' pretvara se u seriju sa zvjezdanom glumačkom postavom Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0