Life&style 08. prosinca 2021.

Stigla je nova Gino Rossi kolekcija u kojoj bi mogla pronaći čizmice ili torbu za zimske dane

Pr/clothbase. Stigla je nova kolekcija CCC-a Gino Rossi
  • Ako si u potrazi za čizmama u CCC je stigla nova kolekcija Gino Rossi u kojoj bi mogla pronaći nešto za sebe
  • Vladaju nijanse antracita, karamele, čokolade te bež boje, a osim čizama ovdje su i torbe, da zaokružiš outfit
  • Cijelu kolekciju odlikuje uvijek trendy minimalizam

U CCC trgovine stigla je nova kolekcija čizama i torbi, a kroz svaki model provlači se minimalistički stil - koji nikad ne izlazi iz mode. U kolekciji za zimu 2021. su visoke i niske čizme, gležnjače i mokasine nadahnute bezvremenskim kolekcijama majstora minimalizma 90-tih , napomenula je u uvodnom dijelu direktorica marketinga CCC-a Hrvatske Martina Perić. Oris kuća arhitekture  bila je savršena kulisa kojom su dominirali minimalizam dizajna i mode spojeni u novu kolekciju CCC Gina Rossija.

 | Autor: Pr/clothbase Pr/clothbase Stigla je nova kolekcija CCC-a Gino Rossi

Gotovo svi modeli Gino Rossi lišeni su suvišnih detalja i odlikuje ih minimalizam koji je bio i tema panel diskusije na kojoj su o „Minimimalizmu u modi“ govorili glavna urednica „Dive“ Vesna Blašković te modni dizajner i kritičar  Boris Banović, a razgovor je vodila voditeljica Modnog suda RTL-a Marija Pajić. Kako se čulo na panelu, minimalizam je uvijek in. Glavna urednica Dive Vesna Blašković napomenula je kako osobno voli minimalizam koji je za nju uvijek u trendu. Modni dizajner i kritičar Boris Banović smatra kako komadi iz kolekcije Gino Rossi lako mogu podići svaku odjevnu kombinaciju.

 | Autor: Pr/clothbase Pr/clothbase Stigla je nova kolekcija CCC-a Gino Rossi

Oboje se slažu kako Hrvati vole vidjeti dobre kombinacije i pratiti modu, ali razlika je uvijek u detaljima. Moda nije jednostavna, ali ako imaš stila lako ćeš istaknuti minimalizam koji nosiš. Novu kolekciju koja se već nalazi u svim trgovinama CCC diljem Hrvatske došla su razgledati i brojna poznata lica poput influencera Lucije Lugomer, Freye, Mateje Fajsberger, Marka Medića, Jelene Marinović... kako bi se i osobno uvjerili koji su to modeli obuće i torbi Gina Rossija kakvi su se mogli vidjeti 90-tih godina u kolekcijama Calvina Kleina, Helmuta Langa i Donne Karan

 | Autor: Pr/clothbase Pr/clothbase Stigla je nova kolekcija CCC-a Gino Rossi

Nitko nije ostalo ravnodušan na trenutni ultimativni hit combat čizme ili pak, elegantne tople bež modele chelsea čizmice. Uz obuću predstavljene su i torbe koje se savršeno nadopunjuju uz cipele, a svakako zaokružuju ukupan outfit. Za savršen staging dijela kolekcije pobrinula se dizajnerica Ana Lubenjak, a dodatni pečat cijeloj postavi dale su i cvjetne dekoracije umjetnika Saše Šekoranje.

Novu zimsku kolekciju Gina Rossija možeš pronaći na sivm prodajnim mjestima CCC trgovina te na www.ccc.eu.

Komentari 0