Life&style
Nutella sladoled

Stigao je prvi Nutella sladoled, a mi znamo kako ga napraviti i kod kuće: čas posla, a puno užitka

  • Svi ljubitelji slastica, pažnja: poznata tvrtka Ferrero nedavno je predstavila svoj novi hit, Nutella sladoled 
  • Nutella sladoled se u supermarketima nekih europskih zemalja pojavio ovaj mjesec
  • Nažalost, nije nam poznato kada će Nutella sladoled doći na police naših trgovina, ali do tada se možemo utješiti domaćim Nutella sladoledom

Konačno se jedinstveno iskustvo okusa Nutelle pretočilo u sladoled! Meki sladoled od lješnjaka s ukusnim slojevima Nutelle. Novi sladoled nije samo smrznuta krema - kao što su neki možda već pokušali napraviti „sladoled“ tako da su jednostavno stavili staklenku Nutelle u zamrzivač. Dapače, Ferrero je osmislio neku vrstu slojevitog sladoleda u šalici: gornji sloj je Nutella, a zatim slijedi sastav kreme od lješnjaka i kakaa. Kroz to prolazi „Nutella Swirl“, odnosno svojevrsni vrtlog. Na dnu šalice opet je Nutella. Sveukupno, udio Nutelle u desertu trebao bi biti 30 posto. Mljac! 

 | Autor: PR PR Foto: PR, Nutella sladoled

Nutella sladoled debitirao je najprije na odabranim talijanskim prodajnim mjestima, izazvavši nalet postova na društvenim mrežama oduševljenih obožavatelja Nutelle, a potom se polako širi na tržišta drugih zemalja u EU. Smrznutom poslasticom s dodatkom lješnjaka je slavna talijanska slastičarska kuća proslavila 60. obljetnicu Nutelle. 

Možda vas zanima Bogata vanilija s Madagaskara ili tropski okusi? Domaći brend artizan sladoleda ima 2 nova okusa Rubrika Life&style Life&style

Domaći Nutella sladoled

Dok čekamo da Nutella sladoled dođe na police naših trgovina, možemo napraviti kod kuće svoj sladoled s ovom slatkom kremom od lješnjaka. Domaći Nutella sladoled možeš jednostavno napraviti od samo 3 sastojka. Super je da ti ne treba ni aparat za sladoled, a opet ćeš dobiti kremasti, ukusan ledeni desert. 

Sastojci za Nutella sladoled:

• 400 g slatkog vrhnja  

• 4 žlice Nutelle 

• 2 jaja 

Priprema Nutella sladoleda:

Sve sastojke jednostavno stavi u posudu i dobro promiješaj. Ulij još tekuću smjesu u posudu prikladnu za zamrzavanje i zamrzni. Sladoled bi trebao biti čvrst nakon otprilike 5-6 sati. Kako bi sladoled bio još kremastiji, možeš ga na početku svakih sat vremena kratko promiješati žlicom.

Sladoled prema horoskopskom znaku Možda vas zanima Jagoda, čokolada, vanilija... Koji okus sladoleda je savršen za tvoj horoskopski znak Miss7 Horoskop
Photo: PR
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ovo treba probati