Life&style

Stare knjige za novo čitanje: Kupite, prodajte i ostvarite popuste samo na knjiga.hr

„Budući da u svojstvu antikvarijata kupujemo i prodajemo rabljene knjige, naša je ponuda naslova mnogo šira od ponude uobičajenih knjižara”, rekli su iz Knjiga.hr. „Kombinacija iznimno povoljnih cijena i bogatog izbora je ono što čini našu uslugu toliko popularnom. Naravno, nemamo u ponudi baš sve, ali svatko može pronaći neku knjigu po svom ukusu ili se staviti na listu čekanja te primiti obavijest čim se opet pojavi u prodaji na našem webshopu.

 | Autor: knjiga.hr knjiga.hr

Pored široke ponude i sjajnih cijena, knjigoljupci mogu biti zadovoljni i zato što im Knjiga.hr omogućava besplatnu poštarinu već od 15 €, odnosno, 50 € kad se radi o većim i težim paketima. Osim toga, tu su i popusti za redovne kupce i dodatne akcije tijekom godine kojima se ostvaruje još veća vrijednost za utrošeni novac.

„Pokušavamo osigurati najbolje moguće uvjete za online kupovinu knjiga. Pored mogućnosti za besplatnu poštarinu od određenog iznosa (ili uporabom kupona), svim novim pretplatnicima na našu mailing listu nudimo popust dobrodošlice, a slične pogodnosti nudimo tijekom cijele godine.“

Stare knjige za novo čitanje

Znate li da je prva postaja većine građana koji gladuju za knjigama upravo najbliži antikvarijat? Za to postoji više razloga, uključujući financijske. U antikvarijatu možete pronaći robu koju nigdje drugdje ne možete, a vjerojatno ćete kupiti nekoliko knjiga za iznos kojim biste u knjižari mogli kupiti jednu. Također možete prodati vlastite knjige koje ste pročitali te ih više ne trebate, kao i stripove ili gramofonske ploče.

 | Autor: knjiga.hr knjiga.hr

Tako se na Knjiga.hr nudi ogroman raspon područja i interesa, od beletristike do stručnih knjiga objavljenih od danas do stotinu i više godina unatrag, uključujući krimiće, ljubiće, znanstvenu fantastiku, poeziju, društvene znanosti, povijest, putopise, razne hobije, roditeljstvo, duhovnost, umjetnost itd.

„Naš slogan glasi Stare knjige za novo čitanje, jer knjiga treba biti dostupna svima. To je misao vodilja za Knjiga.hr, web odredište koje uskoro planiramo proširiti raznim kulturnim sadržajima vezanim za knjigu i čitanje, u skladu s imenom.“

Ne iznenađuje da iza Knjiga.hr stoji upravo antikvarijat i nakladnik Ex libris u Rijeci koji se već godinama u domaćim medijima naziva hramom kulture i kulturnim središtem grada, a 2022. godine dodijeljena mu je Nagrada Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske za „Najbolji antikvarijat u Hrvatskoj“.

Zašto? Provjerite sami na Knjiga.hr.

 | Autor: knjiga.hr knjiga.hr

Photo: Instagram @delicacyanddecay

Komentari 0