Life&style
Žohari - ilustracija

Stanodavac je obojio zidove i žohara na njemu. Ekipa na društvenim mrežama jako se dobro zabavila

  • Jedan stanodavac slučajno je bojeći zidove u stanu slučajno prefarbao i žohara kojih očito ima
  • Kao čisto je i bijelo, a kad ono... To je bio „okidač“ koji je inspirirao mnoge 
  • Otkvačena ekipa na društvenim mrežama objavila je neke od svojih najboljih djela nakon što je žena objavila sliku "ukrasnog žohara" na zidu

Svi smo čuli urbanu legendu da žohar može preživjeti sve - ali čini se da je nespretni stanodavac s kistom i bijelom bojom ipak bio previše za ovog malog momka. Posmrtne ostatke insekta otkrila žena koja je iznajmila stan, pod imenom @chellzyeah na Twitteru. Nakon što je došla do bizarnog otkrića, brzo je podijelila sliku pogreške na društvenim mrežama, zajedno s natpisom: „Moj stanodavac prefarbao je j*****g žohara!.

Tweet je od tada dobio više od 350.000 lajkova i više od 39.000 retweetova - a neki od memea koji su nastali vrijedni su izložbe u umjetničkoj galeriji. U nastavku pogledajte neke od najboljih.

Neki od najboljih memea usredotočeni na animiranu pozu žohara:

Nekoliko ljudi iskoristilo je priliku da referencira ovu epsku pop kulturu:

Drugi su odlučili podijeliti slične priče iz svojih domova:

 

Drugi, međutim, nisu bili impresionirani stanodavčevim postupcima i stanom kuće...

 

„Ovo je prilično odvratno. To znači da vjerojatno ima mrtvih žohara i ispod tepiha. Napomena vlasnicima, trebali biste počistiti prije nego što fotografirate“, komentirao je jedan korisnik Twittera.

Jedna je osoba čak podijelila priču o tome koliko žohari mogu biti otporni:

„Jednom sam na poslu stavio šalicu kave preko žohara u sudoper. Nakon tri mjeseca kasnije primijetio sam šalicu na istom mjestu i podigao je, a taj se prokleti žohar probudio iz drijemeža i odjurio niz odvod“, napisao je, prije nego što je dodao: „Jamčim vam da je ovaj žohar još živ u boji. Čeka, planira...“

Nakon što je pregledala sve memeove, @chellzyeah je svima odgovorila: „Zaista mi je drago što se svi toliko zabavljaju s mojim mumificiranim cimerom."

Barem sada možemo reći da ovaj kukac nije uzalud umro. Hvala ti na smijehu, mali…

Photo: Shutterstock

Komentari 0