Life&style

Spud Bud krumpiri zbog kojih su se na Dolcu stvarali ogromni redovi, stižu i na more. Evo gdje

Iako je krumpir na našim jelovnicima prisutan gotovo svakodnevno pa imamo osjećaj da smo ga do sada jeli na sve moguće načine, čini se da ipak nije tako. U to su se uvjerili i brojni Zagrepčani koji su, u posljednjih nekoliko mjeseci, na PLACe marketu na Dolcu, imali priliku kušati Spud Bud punjene krumpire. Spud Bud je relativno novo i inovativno jelo iza kojeg stoji kuhar Hrvoje Drahoutsky, a koje je načinjeno od velikog pečenog krumpira koji je potom punjen nadjevima kao što su pulled pork, pulled chicken, grah i chilly con carne - pravi comfort food kojem ne možemo odoljeti niti u ljetnim danima.

S obzirom na to da ovo zvuči tako slasno i neodoljivo, niti ne čudi da su se, svakog petka na Dolcu, ispred Spud Bud štanda počeli stvarati nepregledni redovi - baš svi su željeli vidjeti (i kušati) o čemu je riječ. No, kako ne bi sve ostalo samo na Zagrebu, Hrvoje je najavio kako Spud Bud stiže i u Novi Vinodolski. 

Spud Bud u Novi Vinodolski dolazi u petak i subotu - 18. i 19. srpnja, a štand će se smjestiti na gradsku plažu, točnije pokraj beach bara Lopar. Svoju porciju neodoljivog spud krumpira sa željenim nadjevom, posjetitelji će moći ugrabiti od 11 do 19 sati, a nakon toga se, siti i sretni, okupati na obližnjoj plaži. 

 

Photo: Instagram @place.market.cro
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Mljacccc