Life&style 22. veljače 2019.

Spremna za psihičku i fizičku transformaciju? Samo prihvati izazov!

PR/WhatsApp.
  • Adidas Runners Zagreb donosi Run&Shine desetotjedni program transformacije u kojem se možeš razvijati psihički i fizički
  • 10 najmotiviranijih žena dobit će besplatno sudjelovanje na programu
  • Požuri s prijavom! Prijave na Run&Shine traju do 24. veljače¨
     

Teško pronalaziš inspiraciju za odlazak u teretanu, a na popisu tvojih želja je fizički napredak, povećanje snage i više energije? Želiš se pokrenuti, a ne znaš kako? Ove godine želiš stvarno zablistati i ne želiš sve raditi u posljednji trenutak? Mislim da imamo rješenje za tebe! Adidas Runners Zagreb za tebe je pripremio Run&Shine program. Riječ je zapravo o desetotjednom programu transformacije koji te može odvesti do bolje verzije tebe, promijeniti te iznutra i izvana. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Proces se zapravo odvija pod vodstvom adidasovih trenera trčanja i snage, a, s obzirom da su zdravo tijelo i zdrav duh idu zajedno, za mentalnu borbu pripremit će te mentalni treneri i nutricionisti. Osim toga, za sve to bit ćeš opremljena besplatnom sportskom opremom vrhunske kvalitete. Treninzi će se održavati od 3. ožujka u večernjim terminima diljem grada, a mentalna i snaga tijela trenirat će se u adidas Sports Studiju u centru – domu adidas Women trening platforme.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Što se očekuje od tebe? Očekuje se jasan cilj! Nije važno želiš li istrčati prvu utrku u životu, želiš li izgubiti kilograme, prestati pušiti ili istražiti nešto novo. Važno je samo da imaš točku prema kojoj se krećeš i ne namjeravaš od nje tako lako odustati. Osim odličnog društva i zabave, tijekom trajanja programa osobno ćeš se razviti, naučiti mnogo toga i doći do pozitivne fizičke i psihičke transformacije. Za trenutke krize i održavanje motivacije brinut će se tim stručnjaka, a tvoj napredak pratit će se tijekom cijelog programa. Cilj je da, nakon 10 tjedana, budeš psihički i fizički spremna istrčati pet kilometara u komadu i napraviš potpuni psiho-fizički level up. Zvuči fantastično, zar ne? 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Međutim, vrijeme odluke je - sad! Naime, prijave na ovaj savršeni program traju do 24. veljače, a 10 najmotiviranijih žena dobit će besplatno sudjelovanje. Ako imaš između 18 i 29 godina, spremna si na nove izazove izvan zone ugode, privlači te ideja osobnog rasta i novog izgleda, savršena si kandidatkinja za ovaj program! Što čekaš? Prijavi se! 

Sponzrirani sadržaj: miss MIND za miss7

Komentari 0