Life&style

Split ima novi ljetni đir: Šareni kokteli, vrhunski koncerti i fini zalogaji su na Split Park Festivalu

  • Što je trenutno u splitskom điru? Ljeto u parku! 
  • Split Park Festival novi je street food event koji se održava 𝗼𝗱 𝟭𝟰.𝟳. 𝗱𝗼 𝟭𝟰.𝟴 u parku Zvončac
  • U sljedećih mjesec dana posjetitelji će moći uživati u potpuno novoj lokaciji u Splitu, u slasnim zalogajima, šarenim koktelima i dobrim koncertima

Prekrasni grad podno Marijana dobio je dodatni ljetni sadržaj koji reflektira podneblje, lokalne gušte te pruža dodatan sadržaj stanovnicima Splita, ali i svim posjetiteljima grada. Od 14. srpnja do 14. kolovoza splitski park Zvončac bit će mjesto na kojem će se održavati ljetni street food event - Split park festival.

 | Autor: Split park festival Split park festival Nužne vještine na festivalu

Park Zvončac će ovoga ljeta bit hit mjesto za odličnu zabavu uz bogatu gastro ponudu, a organizatori obećavaju: "Nije blef, Split park festival bit će glavna baza u gradu." 

Uz već poznate i popularne dijelove grada poput Rive i Baća, ove godine u điru je LJETO U PARKU! Posjetitelji će, osim u slasnim street food zalogajima i popularnim koktelima, moći se opustiti uz DJ nastupe i live koncerte. Festival će u četvrtak otvoriti legendarni bend koji najbolje kuži splitski đir - TBF.

 | Autor: TBF TBF Festival će otvoriti jedan, jedini, splitski TBF

Od drugih poznatih imena tu je još jedan rodom Splićanin, Neno Belan s bendom Fiumens koji će nastupiti 28.07. te Songkillersi koji će zabavljati posjetitelje u Parku Zvončac 05.08.

 | Autor: Split park festival Split park festival Što te čeka ovog ljeta u parku Zvončac

Na proljetnim festivalima posjetitelji su moglu guštati u top street food specijalitetima splitskog chefa Marija Mandarića, a moći će to i ovog ljeta. Što će pripremati? Uz klasične zvijezde street fooda, bit će tu i neka iznenađenja, no ne želimo ti odmah sve otkriti!

Park Zvončac, koji se nalazi nadomak mora, u gradskoj četvrti Meje, jedan je od najljepših parkova u Splitu. Park je samo jedan mali dio šume pod Marjanom koja se prostire cijelom dužinom istočne strane grada, a upravo se u njoj i nalaze neke od najljepših lokacija u Dalmaciji. Inače, iako idealna, Zvončac je i nedovoljno iskorištena lokacija u Splitu tako da se veselimo što će ovim festivalom oživjeti.

 | Autor: Instagram Instagram

Ostaje samo za vidjeti hoće li nadmašiti već poznati Split Spring gastro festival koji se već tradicionalno održava u parku Đardin.  Sve novosti vezano za program možeš pratiti na službenoj Facebook ili Instragram stranici Split Park Festivala.

Photo: Instagram

Komentari 0