Life&style 16. travnja 2015.

Drugi Sound WaX program u klubu Super Super

Drugi Sound WaX party u Super Super klubu nastavlja s visokokvalitetnim klupskim zvukom! Nakon iznimno uspješnog prvog izdanja, ekipa nam dovodi perspektivnog riječkog producenta i DJ-a, skrivenog iza pseudonima Ivi Ca / Samo Tako.

Njegov miks hipnotičkih techno i house beatova pruža meku podlogu psihodeličnim melodijama, ali je začinjen ukusnim aranžmanom dub efekata. Ozbiljno preporučamo poslušati Soundcloud profil, na kojem možete uživati uz sjajne mikseve, ali i punokrvne autorske trake!

 | Autor:

Uz njega, večer će ispuniti dvoje underground entuzijasta sa stilom: Maja Pa i Jakov Kolbas. Neumorna Maja od starta u ljeto 2013. ne staje s brušenjem vještine za pultom: na njenim je setovima, uz redovne sljedbenike, uvijek moguće ugledati nove obraćenike! Ljubitelji bassline pulsiranja će uživati uz detroit/deep/acid/electro na 303 načina.

 | Autor:

Jakov ima karijeru istraživača deepa u izabranim zagrebačkim klubovima, posebno kao jedan od osnivača kolektiva R.A.W., kojem pripada i Maja. Napipavajući u trakama raznih žanrova onu suptilnu, zakopanu melodiju, set plete prema filigranski brušenim frekvencijama iz majstorskih radionica s vrha svjetske produkcije. Uz ovu audio-tjelesnu poslasticu, organizatori spremaju i posebno iznenađenje za neumorne plesače, a detalje o tome saznajte na Facebook eventu!

Petak, 17.4.2015.

Sound WaX @ SUPER SUPER (Tvornica Katran)

Event: http://bit.ly/SoundWax_2

0h – 8h | 30kn

Komentari 0