Life&style

Snovi se ostvaruju: Nutella ima svoje kekse!

Nije šala - ovo je prava pravcata Nutella u keksima! Digni ruku ako ti sline cure već na samu pomisao ove čoko senzacije!

U moru stvarnih i nestvarnih deserata na Instagramu, ponekad ne znamo ni prepoznati što stvarno postoji, a što je samo plod nečije mašte. I dobre grafičke tehnike... Nakon brojnih sladoleda, krafni, kroasana i torti - naletjeli smo na još jedno novo Nutellino remek djelo i odmah te upozoravamo da će ti zbog sljedećih slika curiti sline!

 

Objavu dijeli Lars Laux (@llaux)

Radi se prvim originalnim Nutella keksima koji stižu iz toliko obožavane Ferrero tvornice. Zovu se Nutella biscuits i dolaze u dva različita pakiranja - ovom većem u vrećici i nešto manje u kutijici. Priča je maksimalno pojednostavljena krokant keksi punjeni su pravom Nutellom kakvu svi znamo i obožavamo, a rezultat su hrskavi keksi iz kojih se prelijeva Nutella. Dobro, je l' može bolje od ovoga?!

 

Objavu dijeli Lars Laux (@llaux)

Nutellini keksi prvo su se pojavili u Njemačkoj, a zatim u Italiji i Francuskoj, prodaju se čak i u Njemačkom Sparu, a naše sljedeće pitanje je: što trebamo napraviti da ih i mi zaslužimo? Ha?! Sline nam cure...

Photo: Instagram

Komentari 0