Life&style

Snimke s proslave 1. rođendana pandi blizanaca najslađe su što ćeš danas vidjeti

  • Divovske pande su ugrožena vrsta, a blizanci su iznimno rijetka pojava u njihovom svijetu
  • Zato je berlinski Zoo organizirao divnu proslavu prvog rođendana para blizanaca
  • Pit i Paule dobili su svoju tortu, ali čak i hrpu snijega od susjeda pingvina 

 

Svima nam danas, kada je ljeto na izmaku a tmurna i neizvjesna jesen na vidiku, treba malo sretnih prizora, zar ne? Zato nismo odoljeli podijeliti s tobom ove vesele scene iz berlinskog zoološkog vrta gdje su ovaj tjedan pande Pit i Paule, blizanci, proslavili svoj prvi rođendan. 

A bila je to proslava za pamćenje - njihovi čuvari pripremili su malim blizancima tortu spravljenu od njihovih omiljenih poslastica - jabuke, batata i cikle, a velika 'ciklena' svijeća u obliku broja jedan ukrašena je grančicama bambusa.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Pit i Paule u početku su malo okolišali i polako istraživali tortu, a onda su navalili. Nakon što su se osladili, uslijedila je igra jer su braća na dar dobila i hrpicu snijega iz obližnje kuće pingvina - ma, bio je to dan za pamćenje! 

Možda vas zanima Ljudi je nazivaju najsretnijom životinjom na svijetu - pogledaj slike i shvatit ćeš zašto Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Inače, blizanci pandi su iznimno rijetki, a još kad se uzme u obzir da je cijela vrsta ugrožena, onda je svakako opravdano slaviti rođendane uz ovakvu raskoš. 

 | Autor:

Možda vas zanima Objavili su top listu životinja iz filmova, crtića i knjiga koje najradije želimo kao kućnog ljubimca - što misliš tko je prvi? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0