Life&style

Snimanje treće sezone serije 'Ginny & Georgia' je započelo i čini se da nam slijedi više drame no ikada

  • Netflixova serija 'Ginny i Georgia' zaludila je publiku svojom napetom radnjom, a sada je stigla vijest o početku snimanja treće sezone
  • Snimanje je započelo godinu dana nakon što je najavljeno da će serija dobiti treću i četvrtu sezonu
  • Točan datum izlaska nove sezone još nije poznat, ali se pretpostavlja da će to biti iduće, odnosno 2025. godine
  • Pročitaj također: Nakon uspješnog filma, stiže serija o Tomi Zdravkoviću. Evo kada ju možemo gledati

Još je prošle godine najavljeno da će popularna Netflixova serija 'Ginny i Georgia' dobiti treću i četvrtu sezonu, a sada su obožavatelji dobili još više razloga za radovanje jer službeno potvrđeno da je krenulo snimanje treće sezone. Naime, u ponedjeljak je na službenom Instagram profilu ove serije osvanula fotografija gotovo cijele glumačke postave na čitanju i uvježbavanju scenarija, a u opisu je rečeno kao se radi o prvom danu snimanja. 

Druga sezona ove serije završila je vrlo dramatično - Georgijinim uhićenjem na vlastitom vjenčanju zbog toga što je ubila bolesnog supruga svoje poznanice. To je, naravno, šokiralo sve prisutne, a ponajviše njenu djecu, Ginny i Austina te novopečenog supruga, gradonačelnika Paula. Stoga, sasvim je sigurno da će veliki dio treće sezone biti posvećen upravo rješavanju tog slučaja, a najveću intrigu stvara pitanje kako će se Georgia, koja je glavni lik u seriji, izvući iz zatvora i osloboditi se optužbi za nešto što je zaista učinila. 

No, važno je naglasiti da su scenaristi, na Netflixovom eventu Tudum, ispričali kako su, kroz drugu sezonu, ostavljali brojne, prilično neprimjetne tragove koji će puno značiti u nadolazećoj sezoni i tako razriješiti goruće probleme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Također, najavljeno je i da će treća i četvrta sezona biti dramatičnije nego ikada te da baš nitko neće biti pošteđen. Čini se da nas čekaju ljubavni trokuti, borba za očuvanje ugleda, drame među prijateljicama i još puno toga. 

Kada je riječ o izlasku nove sezone, taj datum još nije poznat, ali s obzirom na to da je snimanje tek započelo i da će trajati nekoliko mjeseci, pretpostavlja se da bi prvu epizodu mogli gledati tek na ljeto 2025. godine. 

Photo: Netflix

Komentari 0