Life&style

Snima se serija o Edu Sheeranu, otkrit će traumatične događaje iz pjevačeva života

  • Disney + od će od svibnja prikazivati novu dokumentarnu seriju u četiri dijela 'Ed Sheeran: The Sum of It All'
  • Fokus serije je na „temeljitom uvidu u privatni život pjevača“
  • Serija se također bavi bolešću njegove supruge te smrću najboljeg prijatelja…

Prema priopćenju za javnost, međunarodna superzvijezda Ed Sheeran „otvara vrata i daje potpuno iskren uvid u svoj privatni život“. U seriji se neće raditi samo o glazbi Eda Sheerana, što pokazuje i objavljeni trailer. Serija, koja će se u cijelosti emitirati od 3. svibnja, bavi se i bolešću njegove supruge Cherry Seaborn te smrću najboljeg prijatelja Jamala Edwardsa.

Pjevač i njegova supruga stigli su do vrha

Sve je postalo „puno bolje“ kada je Cherry ušla u njegov život, kaže Sheeran u traileru. Njih dvoje su u braku od 2019. godine i zajedno imaju dvije kćeri. Dosegnuli su svoj osobni vrhunac, ali mu se žena razboljela. „Bilo je jako loše“, kaže pjevač. „A onda je iznenada umro moj najbolji prijatelj Jamal.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Sheeran je nedavno govorio o problemima s mentalnim zdravljem kada je najavljivao svoj novi album, koji će biti objavljen 5. svibnja. Između ostalog, zbog zloćudne bolesti supruge patio je od depresije. Citirano je kako je u priopćenju za javnost svoje diskografske kuće Warner Music rekao da je dobila dijagnozu tijekom druge trudnoće i stoga se u početku nije mogla liječiti.

A smrt njegovog prijatelja, koji mu je bio kao brat, bila je strašna za njega. „Bio sam u spirali tjeskobe, depresije i anksioznosti. Osjećao sam se kao da se utapam, glava ispod površine, gledam prema gore, ne mogu doći do daha“, objasnio je Sheeran.
Ed Sheeran.

Pitali su ga želi li snimiti dokumentarac, kaže dalje u traileru. Prvo u studio pa na koncert? „Naravno!“, pomislio je Sheeran. Ali 'The Sum of It All' nije o tome. Gubitak je zasjenio cijeli njegov život. „Život je nepredvidiv“, kaže Sheeran. „Planovi se mogu vrlo brzo promijeniti.“ 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by edsheeran 😸 (@edsheeran)

Predsjednik Disney Branded Television, Ayo Davis, rekao je da dokumentarac želi prikazati stranu Sheerana „koju obožavatelji nikada prije nisu vidjeli“. Naravno, osim ovih osobnih pitanja, biti će riječi i o njegovoj glazbi. Na primjer, ispričat će priču iza njegove ljubavne pjesme 'Perfect' i bit će prikazane ekskluzivne arhivske snimke 'Bad Habits'.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Zanimljivo